Tgrt Haber

Instagram'da bir hesabın profil fotoğrafı nasıl büyütülür?

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
13 May 2023 10:46 - Güncelleme : 13 May 2023 10:46
Instagram'da bir hesabın profil fotoğrafı nasıl büyütülür?

Instagram'da bir hesabın profil fotoğrafı, WhatsApp'ta olduğu gibi büyük ekranda görüntülenemiyor. Instagram bunu gizli hesapların güvenliğini sağlamak için yapıyor. Ancak yine de kullanıcılar "Android ve iOS'ta Instagram PP büyütme" yöntemlerini merak ediyorlar. Peki programsız ve güvenilir Instagram profil fotoğrafı büyütme yöntemi var mı?

Instagramprofil fotoğrafı​ büyütme 2023 yılında en çok merak edilen konuların başında. Bunun sebebi ise ilk bakışta çok kolay gibi gözüken bu işlemin aslında sanıldığından daha zor olmasından kaynaklanıyor.

Fotoğrafınızın çözünürlüğü ne kadar yüksek olursa olsun, netliği ne kadar iyi olursa olsun, onu orijinal haliyle Instagram'a yükleyemezsiniz. Çünkü Instagram görseli sunucuda sıkıştırarak çözünürlüğünü düşürüyor. Haliyle orijinal haline kıyasla küçülüyor. Bu da kullanıcıları Instagram PP büyütme yöntemi arayışlarına sokuyor.

Android ve iOS (iPhone) telefonda Instagram PP büyüme yöntemleri mevcut. Bunun için çeşitli programlar da var ancak içeriğimizde programsız bir şekilde profil fotoğraflarını nasıl büyüteceğinizi anlatacağız. Bu yöntemle ayrıca Instagram profil fotoğrafı indirme işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

TELEFONDAN INSTAGRAM PROFİL FOTOĞRAFI BÜYÜTME

  • https://instazoom.cc/view_dp.php linkine tıklayarak instagram pp büyütme sitesine girin.
  • "Enter Username" yazan alana profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz kişinin Instagram kullanıcı adını yazın (hesap adını değil).
  • Ardından "Submit" butonuna tıklayın

Instagram'da bir hesabın profil fotoğrafı nasıl büyütülür?


INSTAGRAM PROFİL FOTOĞRAFI İNDİRME

  • InstaZoom sitesinden profil fotoğrafı büyütme işlemini yapın.
  • Açılan ekrandaki "HD Profile Picture" butonuna tıklayın.
  • Download butonuna basarak görseli indirebilirsiniz.

INSTAGRAM PROFİL FOTOĞRAFI GÖRME PROGRAMI

Instagram profil fotoğrafı tam boyutta görmek için bazı uygulamalar var. Ancak bunlar bizzat Instagram tarafından geliştirilmediğinden güvenilirliği tartışmaya açıktır. Programsız yöntemi kullanmak dururken bu tarz uygulamalar ile vakit kaybetmenize hiç gerek yok.

Instagram PP büyütme uygulamalarını kullanmak için hesabınızla bu uygulamalara giriş yapmanız gerekecek. Bu da hesap bilgilerinizin karşı tarafın eline geçebileceği ihtimalini doğuruyor. Elbette her uygulama kötü niyetlidir demek mümkün değil ancak güvenilir olanları tespit etmek zor olacağından programsız yöntem daha mantıklı.

Kaynak: TGRT Haber

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...