Tgrt Haber

Instagram'da mavi tik almak mümkün: Meta Verified bir ülkede daha kullanıma sunuldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Engadget
17 Mart 2023 19:20 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 14:26
Instagram'da mavi tik almak mümkün: Meta Verified bir ülkede daha kullanıma sunuldu

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, mavi tik, proaktif kimliğe bürünme koruması" ve müşteri desteğine doğrudan erişim ayrıcalıklarını kapsayan Meta Verified abonelik hizmetinin bir ülkede daha kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Twitter'ın mavi tik ve diğer ayrıcalıklı özellikleri barındıran Twitter Blue​ aboneliği geçtiğimiz gün dünyanın dört bir yanında kullanıma sunuldu. Benzer bir hamle Twitter'ın ardından bu kez de Meta cephesinden geldi.

Instagram​ ve Facebook​ için mavi tik rozeti, proaktif kimliğe bürünme koruması" ve müşteri desteğine doğrudan erişim ayrıcalıklarının sunulduğu Meta Verified​ Avustralya ve Yeni Zelanda'dan başlayarak piyasaya sürüldü. Aylık 12 dolar karşılığında sahip olunabilen abonelik şimdi bir ülkede daha kullanıma sunuldu.

META VERİFİED GENİŞLİYOR

Meta Verified iOS ve Android'de uygulama içi ödeme kesintileri nedeniyle farklı fiyatlara sahip. Kullanıcılar Meta Verified'e web üzerinden aylık 12 dolar iOSiçin ise 15 dolar ödeyerek abone olabiliyor.  

Kısa süre önce Mark Zuckerberg​, Yeni Zelanda ve Avustralya'ya ek olarak hizmetin ABD'de de kullanıma açıldığını duyurdu.

Uygulamaların bazı bölümlerinde daha fazla görünürlük sunan Meta Verified, diğer yandan Hikayeler ve Reels'ler için de ekstra çıkartmaları beraberinde getiriyor.

Meta Verified Türkiye için ne zaman gelecek sorusu ise birkaç haftadır akıllarda. Görünüşe bakılırsa Meta bu alanda hızlı adımlarla ilerliyor. Fiyat tarafında ise Meta Verified'in Türkiye'de yine 150 ila 200 TL arasında bir fiyat etiketi ile satışa çıkması bekleniyor. 

Güncelleme: Bazı kullanıcılar App Store'da fiyatlandırmanın 350 TL olduğunu belirtti. Android için ise fiyat hala belirsiz.

Kaynak: Engadget
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet 18 Mayıs 2023 19:48

Bekleme süresi kaç gün?

Abdullah 5 Mayıs 2023 00:12

Hiç geleceğini sanmıyorum benim fikrim bu sadece bekleme amaçlı paylaşılmış yazi gibi düşünüyorum

MİRBOBOYEV 00717 Nisan 2023 03:51

Mavi tik almak istiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...