Tgrt Haber

Instagram'dan yeni açıklamasında "Devam edeceğiz" vurgusu

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
13 Ağustos 2024 20:37 - Güncelleme : 13 Ağustos 2024 20:49
Instagram'dan yeni açıklamasında "Devam edeceğiz" vurgusu

Bir hafta kapalı kaldığı sürecin ardından açılan Instagram yetkilileri yaptığı yeni açıklamasında karardan memnuniyetlerini ve aksiyon almaya devam edeceklerini söyledi.

Instagram​'ın Türkiye​'nin katalog suçları ve sansürü gerekçe göstererek bir hafta erişim engeliyle tutulmasının ardından Meta​ yetkilileri süreci değerlendirdi.

Meta Sözcüsü konuyla ilgili İngiliz haber ajansı Reuters'a yaptığı yazılı açıklamada, instagram'ın Türkiye'de yeniden erişime açılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, "Yetkililerle diyalog halindeyiz ve ihlal içeren içerik ve hesaplar hakkında aksiyon almaya devam edeceğiz" dedi.

Sözcü bunun, kurumun Tehlikeli Örgütler ve Kişiler Politikası'nı ihlal eden içeriğin kaldırılmasını ve gerektiğinde haber değeri taşıyan içeriklere dair izinlerin uygulanmasını da içerdiğini belirtti.

Instagram'dan yeni açıklamasında

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...