Tgrt Haber

Instagram’ın sürpriz yenilik: Ünlü şarkıcı kendi hesabından duyurdu!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
11 Ağustos 2023 11:22 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 11:24
Instagram’ın sürpriz yenilik: Ünlü şarkıcı kendi hesabından duyurdu!

Sosyal medya devi Instagram, yeni bir özelliği devreye aldı ve bunu dünyaca ünlü şarkıcı Olivia Rodrigo ile tanıttı.

Sosyal medya platformu Instagram​ için birkaç yeni özellik daha devreye alındı. Halihazırda Reels ve Hikayeler için birçok değişiklik yapılırken, sıradaki yenilik ise gönderiler tarafında gerçekleşti.

Instagram, kullanıcıların artık çoklu paylaşımlarında müzik​ eklemesine izin veriyor. Daha önce sadece bir gönderi için geçerli olan sınırlama, kısa süre önce tüm paylaşımlara yayıldı ve bunu da ilk tanıtan Olivia Rodrigo oldu.

INSTAGRAM, ARTIK ÇOKLU PAYLAŞIMLARDA MÜZİĞE İZİN VERİYOR

Yeni güncelleme ile artık tek müziği paylaşılan tüm gönderilere uyarlayabileceksiniz. Ancak gelen yenilikler sadece bunlardan ibaret değil.

The Verge’ün haberine göre ortak paylaşım sisteminde de değişiklikler yapıldı. Kullanıcılar artık üç kişi dahilinde ortak paylaşım yapabilecek ve bu paylaşımlar da tümünün profilinde görüntülenecek.

Diğer yandan mavi tikli kullanıcılar için de yeni bir akış sayfası test ediliyor. Favoriler ve Takip Edilenler’e ek olarak, ana sayfa akışında Meta Verified, yani sadece doğrulanmış hesapları da görüntüleyebileceğiniz bir filtreye sahip olacaksınız.

Kaynak: The Verge
Derleme: TGRT Haber / Okan Güleş

Kaynak: The Verge

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...