Tgrt Haber

iOS 17 ve iPadOS 17 bekleyenler müjde: Bloomberg'den Mark Gurman sevindiren gelişmeyi duyurdu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Bloomberg
04 Eylül 2023 14:29 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 14:41
iOS 17 ve iPadOS 17 bekleyenler müjde: Bloomberg'den Mark Gurman sevindiren gelişmeyi duyurdu

Apple'ın birkaç aydır test ettiği iOS 17 ve iPadOS 17 için çıkış tarihi yaklaştı. Bloomberg'den Mark Gurman ise her iki güncellemeye ilişkin önemli bilgiler verdi.

Apple​'ın bu yıl duyurduğu en büyük yeniliklerden biri iOS 17​ ve iPadOS 17​ işletim sistemleriydi. Biri iPhone​ diğeri iPad​ için geliştirilen bu işletim sistemleri yepyeni özelliklere sahip.

Birkaç aydır beta kullanıcıları için testleri devam eden iOS 17 ve iPadOS 17 artık resmi ve kararlı olarak çıkış yapmak üzere. Bunun öncesi Mark Gurman, iki güncellemeye ilişkin önemli gelişmeleri aktardı.

EŞ ZAMANLI PİYASAYA ÇIKACAK

 Bloomberg'den Mark Gurman'a göre Apple, geçen yıl iOS 16 ve iPadOS 16'yı ayrı ayrı yayınlamıştı.

Ancak iOS 17/iPadOS 17'de bunun aksi olacak. Gurman'a göre Apple, her iki güncellemeyi bu ay eş zamanlı, yani aynı anda piyasaya sürecek.

Bu sayede hem iPad hem de iPhone kullanıcıları aynı zamanda yeniliklere kavuşmuş olacak.

Bir yandan beta testlerine devam eden Apple, geçtiğimiz hafta iOS 17 Beta 8 güncellemesini yayınlamıştı. Ayrıca genel beta sürümleri de kullanıcılara erkenden ulaştı.

Bununla birlikte iPhone 15 için de geri sayım başladı. 12 Eylül'deki etkinlikte teknoloji devi, birkaç yeni ürünle daha iPhone 15 serisini tanıtacak. Lansmanın ardından iOS 17 ve iPadOS 17 sürümleri de kısa sürede kullanıcılara yayınlanacak.

Kaynak: Bloomberg

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...