Tgrt Haber

iOS 17.0.2 güncellemesi yayınlandı: iPhone'daki büyük hata çözüldü

27 Eylül 2023 13:11 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 13:12
iOS 17.0.2 güncellemesi yayınlandı: iPhone'daki büyük hata çözüldü

Apple, eski iPhone'daki verileri yeni iPhone'a aktarma esnasında yaşanan bir hatayı düzelten 'iOS 17.0.2' güncellemesini piyasaya sürdü. Daha önce yalnızca iPhone 15 kullanıcılarının indirebildiği bu güncelleme artık diğer iPhone'lar için de kullanılabilir hale geldi.

Apple​, iOS 17​ işletim sistemi sürümünü geçen hafta yayınladı. Hemen ardından, yazılımdaki hataları düzelten bir ara sürüm güncellemesini de 'iOS 17.0.1' koduyla piyasaya sürdü. Şimdi ise 'iOS 17.0.2' hamlesi geldi.

Apple'ın web sitesinde yer alan açıklamada, iOS 17.0.2 sürümü hakkında "Bu güncelleme; önemli hata düzeltmeleri, güvenlik güncellemeleri ve ayarlama sırasında verilerin doğrudan başka bir iPhone’dan aktarılmasını engelleyebilen bir sorunu düzeltir." ifadeleri kullanıldı.

İPHONE 15​'TE VERİ AKTARIM SORUNU ÇIKMIŞTI

Geçen hafta iPhone 15 model cep telefonunu teslim alan ilk kullanıcılar, eski iPhone'daki verilerini yenisine aktarırken, iPhone 15'in Apple logosunda takılıp kaldığına dair şikayetlerini dile getirmişti. Apple da iPhone 15 özelinde iOS 17.0.2 güncellemesini yayınlayarak bu sorunu alelacele düzeltmişti.

Şimdiye kadar iPhone 15 ve iPhone 15 Pro serisine özel tutulan iOS 17.0.2 sürümü, diğer iPhone'lara da yüklenebilecek. Kullanıcılar Ayarlar uygulamasını açıp Genel - Yazılım Güncelleme bölümüne ulaştıklarında, "Şimdi Güncelle" seçeneğine dokunarak yeni sürümü kolaylıkla indirebilecekler.

MACOS SONOMA DA ÇIKTI

iOS 17.0.2 sürümüne ek olarak Apple, Mac bilgisayara kullanıcılarının uzun süre beklediği macOS Sonoma (14) güncellemesini de yayınladı. Dosya boyutu 7 GB'ın üzerinde olan yeni Mac işletim sistemi, etkileşimli araç takımlarından yeni gizlilik özelliklerine kadar birçok yeniliği beraberinde getiriyor.

Apple, akıllı saatlerini de unutmadı. Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2'deki hava durumu uygulamasıyla ilgili bir sorunu düzelten 'watchOS 10.0.2' sürümünü piyasaya sürdü.

Kaynak: 9to5Mac

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...