Tgrt Haber

iOS 9 Kullanıma Sunuldu

17 Eylül 2015 01:53
iOS 9 Kullanıma Sunuldu

iOS dünyasına ait bir cihaza sahipseniz bugün sizin için önemli bir gelişme var. Apple mobil işletim sisteminin yeni versiyonu iOS 9’u kullanıma sundu.

 iOS’in yeni versiyonu desteklenen cihazlara artık yüklenebiliyor. iPhone 4S ve üzeri, iPad 2 ve daha yeni versiyonları ya da herhangi bir iPad Mini modeline sahip olan kullanıcılar yeni işletim sistemini cihazlarına kurabiliyor. Güncelleme bildirimi size ulaşmadıysa Ayarlar > Genel > Yazılım Güncellemesi yolunu takip ederek güncellemeyi elle kontrol edebilirsiniz. 1.3 GB boyutundaki iOS 9’u 16 GB kapasiteli ürünlere dahi sorunsuzca yüklemek mümkün görünüyor.iOS 9 önemli yeniliklere ev sahipliği yapıyor. Yeni font, multitasking uygulama geçişi, geliştirilen Siri, büyük ekranlı iPad’ler için bölünen ekranda çoklu uygulama çalıştırma, dahili News uygulaması var. Wallet uygulaması ile ödemeler kolaylaşıyor, Notes uygulamasının gelişmiş özelliklerinden faydalanılabiliyor. Bu arada merakla beklenen watchOS 2.0 güncellemesinin bir süre sonra yayınlanacağını ifade edelim.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...