Tgrt Haber

iPad'e dişli rakip geliyor: Samsung Galaxy S10 tanıtım tarihi ortaya çıktı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Tgrthaber.com
16 Temmuz 2024 14:54 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 14:54
iPad'e dişli rakip geliyor: Samsung Galaxy S10 tanıtım tarihi ortaya çıktı

Samsung'un Apple iPad modellerine rakip olarak çıkaracağı Galaxy Tab S10 modelleri için geri sayıma geçildi. Merakla beklenen tabletin tanıtımının ise ekim ayında gerçekleşeceği öğrenildi.

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarını tanıtması, teknoloji​ dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ancak Samsung​'un sürprizleri bitmiş değil. Güney Koreli teknoloji​ devinin bu yılki amiral gemisi tabletleri olacak Galaxy Tab S10 serisinin de tanıtım tarihi belli oldu.

Uzun zamandır merakla beklenen Galaxy Tab serisinin yeni üyesi Tab S10 hakkında bazı bilgiler sızdırılmıştı. Ancak bu bilgilerin arasında tanıtım tarihi netleşmemişti. Bugün ise bu konudaki belirsizlik son buldu.

SAMSUNG​ GALAXY TAB S10 NE ZAMAN TANITILACAK?

Sızıntılarıyla tanınan Max Jambor’un X hesabından yaptığı paylaşıma göre, Samsung​'un yeni tabletleri ekim​ ayında görücüye çıkacak. Hatırlanacağı üzere Tab S9, Temmuz 2023’te tanıtılmıştı. Bu durum, yeni nesil tabletlerde bir gecikme yaşanacağını işaret ediyor.

iPad'e dişli rakip geliyor: Samsung Galaxy S10 tanıtım tarihi ortaya çıktı - 1. Resim

Gecikmenin nedeni ise muhtemelen geçen haftaki Galaxy Unpacked etkinliğinde çok sayıda ürünün tanıtılması ve Tab S10’un sahneye çıkışının biraz daha ileriye itilmesi olarak düşünülüyor.

Webtekno'nun aktardığına göre, Tab S10 serisiyle ilgili şimdiye kadar birçok sızıntı görmüştük. Gelen bilgilere göre seride MediaTek Dimensity 9300 işlemciler göreceğiz. Ayrıca şirketin çok büyük bir değişiklik yaparak 11 inçlik standart modeli kaldıracağı, bunun yerine sadece 12,4 ve 14,6 inçlik Plus ve Ultra modelleri sunacağı söyleniyor.

Kaynak: Tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...