Tgrt Haber

iPhone 14 Pro can sıkan sorunla gündemde: Şikayetler üst üste!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
14 May 2023 15:28 - Güncelleme : 14 May 2023 15:35
iPhone 14 Pro can sıkan sorunla gündemde: Şikayetler üst üste!

Yeni nesil iPhone 14 Pro'da can sıkan sorun ortaya çıktı. Şikayetler artmaya başladı.

Apple​, geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğinde iPhone 14 serisini piyasaya sürdü. Dinamik Ada, uydu iletişimi ve daha birçok yeni özellikle gelen telefonlar tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı.

Ancak iPhone 14 serisinde de bazı can sıkan sorunlar görülmeye başlandı. Daha önce Pro modellerde yeşil ekran sorunu yaşanırken, yine iPhone 14 Pro​'da batarya şişme gündeme geldi.

İPHONE 14 PRO'DA BATARYA ŞİŞME SORUNU

Teknolojioku'nun haberine göre bazı iPhone kullanıcıları, internet üzerinden iPhone 13​ ve iPhone 14 Pro modellerinde batarya şişme sorunları yaşadıklarını rapor etti.

Sorun yaşayan kullanıcılar, cihazlarını normal koşullarda kullanmasına rağmen bu sorunun ortaya çıktığını belirttiler. Özellikle, geçen yıl Aralık ayında bir iPhone 14 Pro satın alan bir kullanıcı, cihazının bataryasının ciddi şekilde şiştiğini ve bu durumun Apple'ın batarya kalitesi ile ilgili bir sorun olduğunu belirtti.

iPhone 14 Pro can sıkan sorunla gündemde: Şikayetler üst üste!

Kullanıcılar tarafından paylaşılan fotoğraflarda, iPhone 14 Pro'nun ekranının şişmiş batarya nedeniyle çıkıntı yaptığını kolayca görmek mümkün. Diğer iPhone 14 Pro kullanıcıları da batarya şişme sorunuyla karşılaştıklarını belirtmişler ve cihazlarını şirketin müşteri hizmetlerine göndermişler. Fakat, Apple, bu şikayetleri reddetti ve cihazları geri iade etti.

Daha ilginci ise birçok kullanıcı benzer sorunla karşılaştıklarını ve akıllı telefonlarını onarım için servise gönderdiklerini, cihazlar geri geldiğinde ise şişkinlik sorunu ortadan kalkmış olduğu ve net bir bilgi verilmediği için Apple'ın arızalı pilleri yenileriyle değiştirdiği varsayılıyor.

Sorunla ilgili Apple tarafından ise resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Donanımhaber-Teknolojioku

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...