Tgrt Haber

iPhone 14 öncesi Apple Store kapandı! Zam mı geliyor?

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Apple
07 Eylül 2022 15:15 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 15:19
iPhone 14 öncesi Apple Store kapandı! Zam mı geliyor?

Apple, her yeni ürün öncesi geleneği sürdürmeye devam ediyor. Teknoloji devi, iPhone 14 öncesinde çevrimiçi mağazalarını kapattı.

Apple​ için beklenen gün resmen geldi. Aylardır sızıntılarıyla gündeme gelen yeni iPhone​ 14​ serisi bugün akşam düzenlenecek etkinlikte sahne alacak. Apple iPhone​ 14​ serisine el olarak; Apple​ Watch Pro, AirPods 2 ve Watch 8 serisi gibi ürünlerini de aynı etkinlikte duyurulabilir. 

ABD'li şirket, her tanıtım öncesi çevrimiçi mağazalarını geçici olarak kapatıyor. Gelenek bugün de bozulmadı. Yeni ürünlerin tanıtılmasına saatler kalırken, Apple​ Store'lara erişim kapatıldı. Kullanıcılar bir ürün satın almak istediğinde 'Hemen Döneceğiz' uyarısıyla karşı karşıya kalıyor.

APPLE​, ZAM DA YAPACAK MI?

Apple​, bugün akşam 20.00'de düzenleyeceği etkinlikte iPhone​ 14​ serisi ve diğer donanım ürünlerini tanıtacak. Peki Apple​ Store'un kapatılması yeni zamlar için de bir işaret mi?

iPhone 14 öncesi Apple Store kapandı! Zam mı geliyor?

Genelde yeni ürünlerin tanıtıldığı gün Apple​, çevrimiçi mağazalarını erişime kapatır. Ancak bunun sebepleri değişkenlik gösterebiliyor. Şirket bunu ya ürünleri güncellemek için, ya da resmi internet sitesine bakım yapma amacıyla yapıyor. Bugün ise muhtemelen iPhone​ 14​ serisiyle beraber diğer ürünlere zam da yapılacak. Şu an konuyla ilgili açıklama olmasa da, artan döviz kuru Apple​'ın yeni bir zam uygulayabileceğinin sinyallerini veriyor.

Kaynak: Apple
Sonraki Haber Yükleniyor...