Tgrt Haber

iPhone 15 için perde aralandı: Tasarımı belli oldu! Şarj girişi de değişiyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: weibo
17 Ağustos 2023 14:30 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 14:43
Apple, iPhone 15 serisini eylül ayında tanıtacak.

Eylül ayında tanıtılacak iPhone 15 serisi için geri sayım başladı. Artık üretime de geçen modellerin, tasarımını gözler önüne seren yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Apple, iPhone 15 serisini eylül ayında tanıtacak.

Apple, iPhone 14 serisinin halefi olan iPhone 15’i tanıtmak için gün sayıyor.

Gözler eylül ayına çevrilirken, gerek iOS 17’i, gerekse ortaya atılan iddia ve sızıntılar iPhone 15 hakkında daha fazla bilgiyi açığa çıkarıyor.

İPHONE 15 PRO’NUN ALÜMİNYUM KALIBI ORTAYA ÇIKTI

Çinli mikroblog Weibo’da ortaya çıkan yeni görüntüler, iPhone 15 Pro’nun tasarımını gösteriyor. Halihazıra iPhone 15 serisinin tasarımı netlik kazanırken, son sızıntılar da artık bunu doğrulamaya başladı.

Yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere iPhone 15 Pro’nun, tasarımını gösteren alüminyum kalıbı oluşturuldu. Oluşturulan kalıp telefonun hem ön hem de arkasını gösteriyor ve tasarıma ait soru işaretlerine de cevap niteliği taşıyor.

iPhone 15 için perde aralandı: Tasarımı belli oldu! Şarj girişi de değişiyor

Buna göre iPhone 15 Pro, mevcut iPhone 14 serisinin Dinamik Ada ekranına sahip olacak. Apple, ufak tefek değişiklikler ile hemen hemen aynı tasarımdaki ekranı koruyacak.

iPhone 15 için perde aralandı: Tasarımı belli oldu! Şarj girişi de değişiyor

Göze çarpan bir başka değişiklik ise şarj girişi. Apple, AB kurallarına uyacağını açıklayarak Lightning şarj girişini terk edip, USB-C standardına geçiş yapacak. Öyle ki iPhone 15’in kalıpları da bunu açıkça ortaya koyuyor.

Apple, yeni iPhone 15 serisini iddialara göre 12 Eylül’de tanıtacak.

Kaynak: Weibo

Kaynak: weibo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...