Tgrt Haber

iPhone 15 ile rekabet edecek: Google Pixel 8’in dikkat çeken özelliği gün yüzüne çıktı!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Android Authority
04 Temmuz 2023 13:56 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 13:58
iPhone 15 ile rekabet edecek: Google Pixel 8’in dikkat çeken özelliği gün yüzüne çıktı!

Apple, iPhone 15 serisini tanıtmaya hazırlanırken Google da arkasından Pixel 8 serisiyle geliyor. Her iki telefonun da ortak olan özelliği ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında hareketlilik sürerken Apple cephesi iPhone 15​, Google​ ise Pixel 8​ serisiyle kozlarını oynayacak.

Her iki serinin teknik detayları ve tasarımı netleşirken, Pixel 8 serisinin iPhone 15 ile ortak olan bir özelliği daha gün yüzüne çıktı.

PİXEL 8 SERİSİ WİFİ 7 İLE GELECEK

Android Authority’nin aktardığına göre Pixel 8, 4.485 mAh, Pixel 8 Pro 4.950 mAh pile sahip olacak ve önceki seriye kıyasla önemli derecede iyileştirilecek.

Buna ek olarak Google, Pixel 8 ailesinde bağlantı gücünü en üst seviyeye taşıyacak. BCM4398 yonga setinden elde edilen bilgilere göre Pixel 8 ve Pixel 8 Pro, yeni standart olan Wi-Fi 7 ile desteklenecek. Daha iyi güvenirliğin yanı sıra, daha düşük gecikme ile bu telefonların bağlantısı önemli seviyede hızlı olacak.

iPhone 15 ile rekabet edecek: Google Pixel 8’in dikkat çeken özelliği gün yüzüne çıktı!

Aynı sızıntılar her iki model için UWB desteğine de ışık tutuyor. Daha önce Pixel Pro modellerine özel olan bu yenilik, bir nevi Airtag gibi çalışıyor ve artık Pixel 8 serisinde de yer alacak.

 

Kaynak: Android Authority
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...