Tgrt Haber

iPhone 15 Pro Max rekor kıracak: Beklentilerin çok üzerinde özellikle gelecek!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter-Ice Universe
24 Nisan 2023 10:10 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 10:11
iPhone 15 Pro Max rekor kıracak: Beklentilerin çok üzerinde özellikle gelecek!

Yaklaşan iPhone 15 serisi için sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Eylül ayında tanıtılacak yeni modellerden iPhone 15 Pro Max'in önemli bir özelliği daha ortaya çıktı.

Apple​'ın yeni nesil iPhone'ları için geri sayım başladı. iPhone 14 serisiyle birçok yeniliği kullanıcılara sunan teknoloji devi, bu kez iPhone 15serisi üzerine çalışor ve tanıtım tarihine de yaklaştı.

Yeni nesil iPhone'larla ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez güvenilir kaynaklardan Ice Universe, serinin en iyi modeli iPhone 15​ Pro Max için yeni bilgiler paylaştı.

EN PAHALI VE EN ÜST DÜZEY KAMERA​ İLE GELECEK

IceUniverse'ye atıfta bulunan Cellphones isimli kaynak, iPhone 15 Pro Max​'te kullanılacak kameranın en üst düzey Sony lens ile donatılacağını aktardı.

Genelde kamera alanında iPhone'da çok fazla değişiklik yapmayan Apple, son bilgilere göre iPhone 15 Pro Max'te Sony IMX903 sensörüne yer verecek.

iPhone 15 Pro Max rekor kıracak: Beklentilerin çok üzerinde özellikle gelecek!

Bu sensör, yüzde 20 daha fazla ışık yakalama ve 14 bit DNG RAW desteği sunan, ayrıca Samsung'un 200 Megapiksel kamerasını geride bırakan 1/1,14 inçlik lens olarak karşımıza çıkıyor.

Çinli mikroblog Digital Chat Station ise SonyIMX903'ün,Sony IMX989 inç sensörden daha pahalı olabileceğini öne sürüyor. Bu da iPhone 15 Pro Max'in ilk kez en pahalı ve en iyi kamera sensörüyle donatılacağını gözler önüne seriyor. 

İPHONE 15 FİYATI NE OLACAK?

Ensonhaberin aktardığına göre iPhone 15 Pro Max'in fiyatı 20.000 RMB'ye kadar çıkabilir.

Bu da güncel kurla yaklaşık 2 bin 900 dolara denk geliyor. Bu da vergiler hariç yaklaşık 56 bin TL demek.

Öte yandan, 1 TB depolama alanına sahip en üst model iPhone 14 Pro Max’in fiyatı ise 1.599 dolar.

Son olarak, tüm bu fiyatların şimdilik birer iddiadan ibaret olduğunu belirtmemizde fayda var.

Kaynak: Ice Universe

Kaynak: Twitter-Ice Universe
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...