Tgrt Haber

iPhone 15 Pro/Max için Resident Evil Village çıktı: Konsol oyunu artık iPhone’da oynanabiliyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2023 14:28 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 14:30
iPhone 15 Pro/Max için Resident Evil Village çıktı: Konsol oyunu artık iPhone’da oynanabiliyor

Yeni nesil iPhone’lar, sahip olduğu A17 Pro işlemcisi ile müthiş performans ortaya koyuyor. Öyle ki Apple lansman sırasında bu telefonlarda konsol oyunlarını oynamanın mümkün olacağını söylemişti. Öyle de oldu. Resident Evil Village iPhone 15 Pro modelleri için çıkış yaptı.

Apple​, iPhone 15 büyük bir yeniliğe imza attı. Californialı teknoloji devi A17 Pro işlemci ile donatılan iPhone 15 Pro​ ve Pro Max modellerinde konsol oyunlarını oynamanın mümkün olacağını ifade etmişti. Şimdi ise verilen söz yerine getirildi.

Piyasaya çıkışından kısa bir süre sonra iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max​ için popüler konsol oyunu Resident Evil Village Apple Store’de yayınlandı.

RESİDENT EVİL VİLLAGE ARTIK İPHONE 15 PRO’LARDA OYNANABİLİYOR

iPhone 15 Pro ve Pro Max için optimize edilmiş olan Resident Evil Village, konsol kalitesinde bir oyun deneyimi sunuyor. Oyun, 4K çözünürlükte ve 60 kare hızında oynanabiliyor. Ayrıca, oyunun dokunmatik kontrolleri, mobil cihazlar için özel olarak tasarlandı.

Öte yandan rozetked.me’nin aktardığına göre oyun aynı zamanda M1 işlemcili iPad’ler için de destekleniyor.

Base Game sürümü 329 TL olan oyunun, DLC pack sürümü 209 TL ve All Access Voucher versiyonu ise 39.99 TL fiyat etiketine sahip. 




Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...