Tgrt Haber

iPhone 15 Pro'nun özellikleri şekillenmeye başladı! Serinin içine yıldız gibi parlayacak!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: macrumors
24 Mart 2023 15:50 - Güncelleme : 24 Mart 2023 15:54
iPhone 15 Pro'nun özellikleri şekillenmeye başladı! Serinin içine yıldız gibi parlayacak!

Apple’ın efsanesi iPhone son dönemlerde yükselen satış fiyatları ile dikkat çekse de halen tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilmeye devam ediliyor. Bu sene 15 serisini tanıtacak olan Apple’ın yeni seride nasıl değişikliklere imza atacağı merak edilirken seride bulunacak olan iPhone 15 Pro’nun özelliklerine ilişkin birtakım detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Seneler önce teknoloji sektörüne giriş yapan ve o günden bu yana yükselen bir başarı grafiğine sahip olan Apple​, akıllı cihazlarının tasarımları, yazılımları ve güvenlik protokolleri sayesinde tüketiciler tarafından sıklık ile tercih edilmeye devam ediliyor. Her serisinde yepyeni özelliklere imza atan ve tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikler duyuran Apple, son dönemlerde fiyat artışları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yükselen enflasyon başta olmak üzere birtakım olumsuz gelişmelerin de etkisi ile zamlanan Apple cihazlar tüketicilerin canlarını sıksa da firmanın akıllı cihazları yine de talep görmeye devam ediyor. 

Son dönemlerde fiyat artışlarının yanı sıra 15 serisi ile de dikkatleri üzerine çeken Apple, bu sene tanıtımını yapacağı yeni serisi ile tüketicileri heyecanlandırmayı başardı. Apple tutkunlarının merak ile bekledikleri iPhone 15​ serisi için geri sayım devam ederken serinin içerisinde bulunacak olan 15 Pro’ya ilişkin birtakım detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

IPHONE 15 PRO​ ÖNE ÇIKACAK!

Bu sene yine eylül ayında yapılacağı tahmin edilen tanıtımdan önce yeni 15 serisine ilişkin birtakım konuşmalar yapılmaya başlandı. Kulislerden gelen bilgilere göre tıpkı 14 serisinde olduğu gibi 15 serisinde de Pro model öne çıkacak. Apple, 15 serisinin parlayan yıldızını Pro model olarak belirleyecek. 

iPhone 15 Pro'nun özellikleri şekillenmeye başladı! Serinin içine yıldız gibi parlayacak!

IPHONE 15 PRO ÖZELLİKLERİ 

iPhone 15 Pro’nun yeni nesil A17Bionic işlemciler ile donatılacağı tahmin ediliyor. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ta ise mevcut A16 Bionic işlemciler kullanılacak. İlk kez Watch Ultra modelinde tüketicinin beğenisine sunulan titanyum çerçeve, iPhone 15 Pro’da da kullanılacak. Ayrıca ekran da ultra ince çerçevelere sahip olacak. 

iPhone 15 Pro’nun en az USB 3.2 veya Thunderbold 3 desteği olan USB- C bağlantı noktasına sahip olacağı tahmin ediliyor. Cihazda daha yüksek kablosuz hızlar için Wi-Fİ 6E’nin desteklenmesi bekleniyor. 

iPhone 15 Pro’da herhangi bir fiziksel tuşa yer verilmeyeceği, dokunsal geri bildirim tuş takımının olacağı tahmin ediliyor. Ek olarak Apple’ın zil sesini açıp kapatmak için artık sessize alma tuşunu devreye alması bekleniyor. 

Kaynak: macrumors

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...