Tgrt Haber

iPhone 15'i geçti! Yılın en iyi akıllı telefonu MWC 2024'te seçildi

01 Mart 2024 09:01 - Güncelleme : 01 Mart 2024 09:01
iPhone 15'i geçti! Yılın en iyi akıllı telefonu MWC 2024'te seçildi

Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde "Yılın En İyi Akıllı Telefonu" belirlendi. iPhone 15 ve Samsung Galaxy S23 gibi dahil birçok adayın yarıştığı MWC'te kim kazandı? İşte detaylar...

İspanya'nın başkenti Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2024 sona erdi. Google'dan Samsung'a, TCL'den Xiaomi'ye kadar pek çok teknoloji şirketi yeni ürünlerini burada tanıttı.

Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenen geleneksel Küresel Mobil Ödülleri (GLOMO - Global Mobile Awards) bu yıl da sahiplerini buldu. Jüri dört tanesi "Cihaz" bölümünde olmak üzere 6 kategoride 28 ödül verdi. Bunlardan bir tanesi de "Yılın En İyi Akıllı Telefonu" ödülüydü. İşte kazanan isim...

GOOGLE PİXEL 8, ZİRVEYİ KAPTI

Google Pixel 8 serisi, 2023 yılının en iyi akıllı telefonu seçildi. Pixel 8, aralarında iPhone 15 Pro serisi ve Samsung Galaxy S23 serisinin de bulunduğu diğer adayları geride bırakarak zirveye yerleşti.

GSMA'nın ev sahipliği yaptığı, "En İyi Mobil Teknoloji Atılımı" ve "En İyi Mobil Ağ Altyapısı" gibi çeşitli kategorilerdeki teknolojik başarıların ödüllendirildiği yıllık bir etkinlik olan GLOMO'da, "Cihaz" kategorisinde Google "En İyi Akıllı Telefon​" ödülünü aldı.

iPhone 15'i geçti! Yılın en iyi akıllı telefonu MWC 2024'te seçildi - 1. Resim

Peki ödül verirken ne gibi kriterlere dikkat ediliyor? GSMA bu soruya şöyle cevap veriyor:

"En İyi Akıllı Telefon ödülü, önde gelen bağımsız analistler, gazeteciler ve influencerler tarafından Ocak 2023'ten Aralık 2023'e kadar piyasada mevcut olan akıllı telefonlar temel alınarak değerlendirilen olağanüstü performansı, yenilikçiliği ve liderliği takdir eder."

GOOGLE ÇALIŞANLARI TEBRİK ETTİ

Google'ın Cihazlar ve Hizmetler çalışmalarını denetleyen Kıdemli Başkan Yardımcısı Rick Osterloh, X'te paylaştığı gönderide çalışanlarını tebrik etti.

Osterloh, "Pixel 8'in MWC'de bir başka önemli yılın telefonu ödülünü kazanmasından çok heyecanlandım! Bu hedefe ulaşmamıza yardımcı oldukları için tüm Pixel kullanıcı topluluğuna teşekkür eder ve büyük ilerlemeden dolayı ekibimizi tebrik ederiz."

Kaynak: GSMArena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...