Tgrt Haber

iPhone 6 sızdı, işte iPhone 6'nın ilk görüntüsü

12 May 2014 18:26
iPhone 6 sızdı, işte iPhone 6'nın ilk görüntüsü

Apple'ın son modelleri olan 5s ve 5c nin ardından sevenlerini çok bekletmeyen Apple iPhone6 ile teknoloji sevenleri heyecanlandırmayı başardı.

Akıllı telefon pazarının popüler cihazlarından biri olan iPhone 6 için sızıntı görsel ve videolar paylaşılmaya devam ediyor. Belki sizin de dikkatinizi çekmiştir; geçtiğimiz yıllarda bu kadar sızıntılar olmazdı, gerçek görülen sızıntılar ise tanıtıma 3-4 hafta kalan dönemde artardı. HTC ve LG’nin koruduğu sızıntı liderliğinin tam da Apple tarafından egale edileceği düşünülürken, Youtube’da yeni bir iPhone 6 videosu daha yayımlandı. Doàn Trí Gia Tu?ng üye adına sahip bir YouTube kullanıcısı tarafından paylaşılan iPhone 6 videosunda iPhone 5S ile karşılaştırmalar yapılıyor. Geçtiğimiz yıllarda sır gibi korumayı başaran ve 1 hafta kala görselleri kendi kanallarıyla sızdıran Apple’ın yaptığı strateji strateji ise ekonomi uzmanları tarafından doğru bulunmuş. Eğer sızıntı görsel ve videolar doğruysa, 4.7 inç ekran boyutunda bir iPhone 6 ve 5.5 inç ekran boyutunda ise başka bir iPhone/iPhablet modeli gelebilir.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...