Tgrt Haber

iPhone kullanıcıları dikkat

03 Eylül 2014 19:16
iPhone kullanıcıları dikkat

Ünlülerin kişisel fotoğraflarının tek tek internet ortamına düşmesinin ardından Apple'ın uygulaması iCloud'un güvenirliği tartışma konusu olurken kullanıcıları ise durumdan son derece rahatsız.

Apple'ın bulut depolama sistemi iCloud'un hacklenmesi iddialarının ardından ünlülerin kişisel fotoğraflarının tek tek basına yansımasıyla iCloud'un güvenirliği tekrar tartışma konusu oldu. Peki iCloud'u nasıl devre dışı bırakabiliriz? Apple sunucularının bulut sistemlerinin ne kadar sağlıklı olduğu konusu da tekrardan gündeme geldi. Aslında herhangi bir Apple ürününde iCloud'a yükleme "varsayılan" olarak geliyor. Fotoğraflarınızın otomatik olarak iCloud'a yüklenip yüklenmediğini basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. iPhone yada iPad'inizdeki "Fotoğraflar" kısmına girdiğinizde "Film Rulosu" sekmesinin dışında "Fotoğraf Yayınım" (My Photo Stream) adlı başka bir albüm daha görüyorsanız sizde fotoğraf ve videolarınızı Apple'ın size tanımladığı iCloud hesabına yüklüyorsunuz demektir.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...