Tgrt Haber

iPhone’da can sıkan yeni sorun: Onlarca modelde görüldü, şikayetlerin sayısı artıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Neowin
20 Aralık 2023 16:54 - Güncelleme : 24 Aralık 2023 12:38
iPhone’da can sıkan yeni sorun: Onlarca modelde görüldü, şikayetlerin sayısı artıyor

Son günlerde iPhone kullanıcıları yeni bir sorunla forum sayfalarını doldurdu. iPhone 15’ten iPhone 11 modellerine kadar pek çok iPhone’da can sıkan yeni bir problem gündeme geldi.

iPhone’lar iOS 17​ güncellemesiyle yeni özelliklere sahip oldu. Ancak her güncellemede olabildiği gibi bu güncellemeyi yapan kullanıcılar da pek çok sorunu Apple’a bildirdi. Bu sorunların birçoğu yayınlanan yeni güncellemeler ile çözüme kavuşsa da, yine de tamamen düzelmiş sayılmaz.

Son günlerde Apple​, iOS 17.2​ güncellemesini desteklenen iPhone​ modelleri için yayınladı. Ancak yakın zamanda yayınlanan bu güncelleme, beraberinde birçok sorunu da getirdi. Kullanıcı raporlarına göre iOS 17.2’yi yükleyen iPhone sahipleri, alarm​ kurulu dahi olsa çalmadığını bildirdi.

İPHONE’DA ‘ALARM’ SORUNU

Apple’ın iPhone için yerleşik uygulamalarından Alarm’da bir süredir ciddi sorun yaşanıyor. Kullanıcılar alarm kurulu bile olsa zamanı geldiğinde çalmadığını, telefonun hiçbir şekilde titreşim bile olmadan tepki vermediğini söyledi.

Yaşanan bu problem için Apple herhangi bir açıklama yapmadı, ancak kullanıcılar salı günü gelen iOS 17.2.1 güncellemesini yüklediğinde sorunun çözüldüğünü belirtti. 

iPhone’da can sıkan yeni sorun: Onlarca modelde görüldü, şikayetlerin sayısı artıyor

Söz konusu problemin ayrıca;  iPhone 15, iPhone 11 ve iPhone XR dahil olmak üzere hem yeni hem de eski iPhone'ları kapsadığı belirtildi.

Eğer sizler de Alarm uygulamasıyla ilgili bir problem yaşıyorsanız, çözüm olarak son yayınlanan iOS 17.2.1 güncellemesini iPhone’larınıza yükleyebilirsiniz. Ayrıca yaşadığınız başka sorunlar varsa yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Neowin

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Eda26 Aralık 2023 21:15

Kamerada vıdeoya gecıste sıyah ekrana dusup acmamaktadır

Mehmet25 Aralık 2023 18:55

iPhone 14 pro var bende yeni güncelleme ile pil seviyesi %3 düştü hiç memnun değilim pilim %100 dü gereği yapılsın lütfen

Mehmet 24 Aralık 2023 11:49

Başka hatalar da var,mesela whatsaap ta gelen mesajlar için uyarmıyor.gelen aramaları göstermiyor.bunu 3,5 defa yaşadım

Sonraki Haber Yükleniyor...