Tgrt Haber

iPhone'dan ilham alan Google Pixel 9'un render görüntüleri ortaya çıktı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: OneLeaks
25 Ocak 2024 12:15 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 12:18
iPhone'dan ilham alan Google Pixel 9'un render görüntüleri ortaya çıktı

Google Pixel 9, iPhone'dan ilham alan tasarıma sahip olacak. Ayrıca arka tarafta üçlü kamera kurulumu yer alacak. İşte render görüntülerinde açığa çıkan detaylar.

Google​, Pixel 8 serisine dikkat çeken özellikler ekleyerek akıllı telefon pazarında yeni bir rekabete ortak oldu. Ancak cihaz global çapta satılmadığı için farklı ülkelerdeki kullanıcılara ulaşamadı. 

Bununla birlikte teknoloji devi şimdi Pixel 9 serisi üzerine çalışıyor ve ilk bilgiler de ortaya çıktı. Sızıntılarıyla tanınan OneLeaks, Pixel 9 modeline ait render görüntülerini paylaştı. Cihazın tasarımına ilişkin merak edilen pek çok detay bu görüntülerde ortaya çıktı.

PİXEL 9'UN TASARIMI NETLEŞİYOR

Ortaya çıkan render görüntülerine göre Pixel 9, yanlarında düz ve metal bant şeklinde bir malzeme ile gelecek. Bu da onu iPhone​'a benzetiyor. 

Ek olarak bu tasarımın Galaxy S24 serisinde kullanıldığını da belirtmekte fayda var. Bu nedenle Google'ın da iPhone'dan ilham almasına çok şaşırmamak gerek.

iPhone'dan ilham alan Google Pixel 9'un render görüntüleri ortaya çıktı

Teknik açıdan MySmartprice isimli kaynak, Pixel 9'un 6,5 inçlik ekranla geleceğini, aynı zamanda telefonun 162,7×76,6×8,5 mm boyutlarında olacağını aktardı.

Görüntülerde öne çıkan bir diğer detay ise, telefonun kamera​ kurulumu. Daha önceki modellerde bir yandan diğer yana uzanan kamera çubuğu bulunuyordu. Google bu kez farklı bir yol izleyerek kamera çubuğunu Pixel Fold tasarıma yaklaştıracak. Pixel 9, yuvarlatılmış bir kamera modülüyle gelecek. 

Son olarak Google, muhtemelen Pixel 9'u yılın son aylarında piyasaya sürecek.

Kaynak: OneLeaks

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...