Tgrt Haber

iPhone'un sorunlarını çözüyor: Apple, iOS 16.4 güncellemesini yayınladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: imore
10 Nisan 2023 10:50 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 10:58
iPhone'un sorunlarını çözüyor: Apple, iOS 16.4 güncellemesini yayınladı

Geçtiğimiz haftalarda yepyeni özelliklerle iOS 16.4 güncellemesini piyasaya süren Apple, yeni yazılımdaki hataları düzeltmek için iOS 16.4.1 yamasını kullanıma sundu.

iOS 17 güncellemesine yaklaşırken Apple​, iOS 16​'nın artık son döngüsüne doğru yaklaşıyor. Bu yıl içerisinde pek çok yeniliği beraberinde getiren iOS 16, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan iOS 16.4 güncellemesiyle önemli yenilikleri iPhone​'a getirdi.

Ancak iOS 16.4'te tespit edilen bazı hatalar nedeniyle Apple bir önemli güncelleme daha yayınladı. iOS 16.4.1 yapı numarasıyla gelen güncellemenin bir an önce yüklenmesi tavsiye ediliyor. Peki neler değişti?

İOS 16.4.1, HATALARA ODAKLANIYOR

Resmi değişiklik günlüğünde iOS 16.4.1 için çok fazla bilgiye yer verilmiyor. Fakat son sürüm için Apple'ın güncelleme notlarında şu ifade yer alıyor.

"Bu güncelleme, iPhone'unuz için aşağıdakiler dahil olmak üzere önemli hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri sağlar:

-İten el emojisi cilt tonu değişikliklerini göstermiyor
-Siri bazı durumlarda cevap vermiyor

iOS 16.4.1, kısa süre önce yayınlanan 16.4'ün tamamlayıcı sürümü olarak geliyor. Bilmeyenler için iOS 16.4 ile beraber yeni emojiler, Safari web push bildirimleri, HomeKit mimarisi yükseltmesi, uydu üzerinden Acil SOS için gelişmiş hassasiyet ve daha birçok özellik kullanıma sunuldu. 

Son yayınlanan 16.4.1 ise Apple'ın tespit ettiği hatalara odaklanıyor ve oldukça küçük bir güncelleme. Sizler de cihaz ayarlarına girerek son yayınlanan iOS sürümünü iPhone'a indirip yükleyebilirsiniz. 

 

Kaynak: imore

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...