Tgrt Haber

Isınma sorunuyla cebelleşen iPhone 15'e güncelleme! iOS 17.0.3 yayınlandı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: MacRumors
04 Ekim 2023 22:28 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 22:32
Isınma sorunuyla cebelleşen iPhone 15'e güncelleme! iOS 17.0.3 yayınlandı

Apple, iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde yaşanan aşırı ısınma sorununu düzelttiği iddia edilen "iOS 17.0.3" kodlu yeni iOS güncellemesini yayınladı.

Teknoloji devi Apple​, iPhone 15​ Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde yaşanan aşırı ısınma​ sorunlarını çözdüğü iddia edilen iOS 17.0.3 güncellemesini yayınladı.

Eylül ayı başlarında tanıtılan iPhone 15 serisi, satışa çıkmasının ardından ilk teslimatların yapılmasıyla birlikte çeşitli sorunlarla gündeme geldi. Bunlar arasında, akıllı telefonun elle tutulamayacak kadar aşırı ısındığına dair raporlar da bulunuyordu. Hatta sıcaklığın 50 dereceye çıktığı söyleniyordu.

ISINAN İPHONE 15'E APPLE'DAN GÜNCELLEME

Problemi yaşayan kullanıcıların sayısındaki artışın ardından Apple, aşırı ısınmanın Instagram ve WhatsApp gibi bazı üçüncü parti uygulamaların arka planda yoğun kullanımı nedeniyle olabileceğini belirtmişti. Sorunun farkında olduklarını belirterek, kısa sürede bir düzeltme güncellemesi sözü vermişti.

Haberin yazıldığı tarih itibarıyla iOS 17.0.3 güncellemesi, iOS 17 ile uyumlu iPhone modellerine yüklenebilir. Yeni iOS sürümü, "Bu güncelleme önemli hata düzeltmeleri, güvenlik güncellemeleri sunar ve iPhone'un beklenenden daha sıcak çalışmasına neden olan bir sorunu çözer." notuyla duyuruldu.

Isınma sorunuyla cebelleşen iPhone 15'e güncelleme! iOS 17.0.3 yayınlandı

SADECE İPHONE 15'E GELMEDİ

iOS 17.0.3 sürümü sadece iPhone 15 modellerine değil, eski iPhone'lara da geldi. Ayarlar - Genel - Yazılım Güncelleme bölümüne giderek, internet üzerinden kablosuz olarak yükleyebilirsiniz. İndirme süresi internet bağlantınızın hızına göre değişiklik gösterebilir ve yüklemenin tamamlanması bir veya birkaç saat sürebilir.

Kaynak: MacRumors

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...