Tgrt Haber

Kamera incelemeleri sizi yanıltmasın...Samsung, Galaxy S24 serisi için harekete geçti

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2024 10:40 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 10:40
Kamera incelemeleri sizi yanıltmasın...Samsung, Galaxy S24 serisi için harekete geçti

Galaxy S24 serisinin kamera incelemeleri şimdiden YouTube kanallarında yayınlandı. Ancak kaynaklar bu incelemelerin şu an için erken yapıldığını işaret ederken, Samsung'un da büyük bir kamera güncellemesi yayınlayacağını söyledi.

Samsung​, birkaç gün önce düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy S24​ serisini tanıttı. Galaxy AI yenilikleriyle öne çıkan telefonların kamera performansı da epey merak konusuydu.

iPhone 15​ serisiyle karşılaştırması yapılan Galaxy S24 serisinin, Apple'ın cihazlarına göre kamera performansının biraz geride kaldığı görüldü. Ancak şu an yapılan incelemerin dikkate alınmaması gerektiği konsunda uyarılar geldi. Zira Samsung, Galaxy S24 serisi için büyük bir kamera güncellemesi yayınlamaya hazırlanıyor.

GALAXY S24 SERİSİ İÇİN KAMERA GÜNCELLEMESİ YOLDA

Samsung'un yeni amiral gemileri kamera tarafında kağıt üzerinde oldukça iddialı. Ancak karşılaştırma testlerinde iPhone 15 serisinin gerisinde kalması kafaları karıştırdı. Buna karşılık kaynaklar, incelemelerin şu an için dikkate alınmaması gerektiğini belirtti.

Çünkü Samsung, Galaxy S24 sersinin kamera performansını önemli derecede iyileştirecek bir kamera güncellemesi üzerine çalışıyor. Öyle ki bu güncellemenin yayınlanması an meselesi.

Kamera incelemeleri sizi yanıltmasın...Samsung, Galaxy S24 serisi için harekete geçti

Max Jambor'un haberine göre amiral gemisi akıllı Galaxy S24 serisi en geç yarın çok önemli bir yazılım güncellemesi alacak.

''Yazılım güncellemesi 23 Ocak Salı günü tüm #GalaxyS24 cihazlarına sunulacak. Bu güncelleme kameranın performansını ve işlevselliğini artıracaktır.''

Max Jambor, S24 almak isteyenlerin ve kamera inceleme videosu izleyenlerin güncelleme yayınlanana kadar beklemelerini söylüyor. Çünkü bu güncelleme telefonların kamera performansını çok önemli ölçüde iyileştirmiş olacak.

Güncelleme konusunda güven kazanan Max Jambor, daha önce OnePlus 9, OnePlus 10, Galaxy S23 FE ve Galaxy Tab S9 FE'nin güncelleme tarihlerini de doğru bilmişti. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...