Tgrt Haber

Katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 5 için Samsung'dan 'damla menteşeli' çözüm

16 Ocak 2023 09:48 - Güncelleme : 16 Ocak 2023 09:59
Katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 5 için Samsung'dan 'damla menteşeli' çözüm

Samsung'un, üzerine çalıştığı Galaxy Z Fold 5 katlanabilir telefonu için yeni ve önemli bilgiler geldi.

Samsung​, yeni amiral gemisi Galaxy s23 serisini 1 Şubat'ta tanıtacak. Firmanın 2023'teki üst düzey telefonları için önemli detaylar ortaya çıkarken, diğer yandan hazırlığı süren ve ikinci çeyrekte tanıtılması beklenen katlanabilir modellerden de yeni bilgiler geliyor.

Son olarak Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4 ile karşımıza çıkan Samsung, bu yıl Galaxy Z Flip 5​ ve Z Fold 5 ile seriyi güncelleyecek. Şimdi bunlardan Galaxy Z Fold 5 için önemli bir detay daha gündeme geldi.

'DAMLA MENTEŞELİ' EKRAN ÇÖZÜMÜ

Ekran konusunda henüz katlanabilir modellerinde tam çözüme ulaştığı söylenemeyen Samsung, Z Fold 5 ile alternatif bir yöntem deneyecek.

Katlanabilir ekranlı Galaxy Z Fold 5 için Samsung'dan 'damla menteşeli' çözüm

Sammobile internet sitesinin aktardığına göre Galaxy Z Fold 5, damla” formunda bir menteşe üzerine kurulacak. Yeni çözüm sayesinde telefon katlanarak kapatıldığında aradaki boşlukta ortadan kalkmış olacak. Bu sayede Samsung, Z Fold 4'ün en çok şikayet edilen katlanma yerini de Z Fold 5 ile saklamış olacak.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...