Tgrt Haber

Kimsenin aklına gelmedi! Elon Musk'un sırrı ifşa oldu

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Elon Musk-Twitter
25 Nisan 2023 11:09 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 11:09
Kimsenin aklına gelmedi! Elon Musk'un sırrı ifşa oldu

Elon Musk, Twitter'ın yeni abonelik özelliğini tanıtayım derken 'yanlışlıkla' sırrını açığa çıkardı. Musk'ın herkesten gizlediği bir sahte hesabı mı var?

Twitter​'ın sahibi ve CEO'su Elon Musk​, sosyal medya​ platformunun "içerik üreticilere abone olma" özelliğinin nasıl etkinleştirileceğini tanıtırken alay konusu oldu.

Musk, abone olma özelliğinin ekran görüntüsünü kendi hesabından paylaştı ancak Twitter uygulamasının ayarlar menüsünde, kendi profil fotoğrafının hemen yanında başka bir hesaba ait profil fotoğrafı görüldü.

ELON MUSK'UN SAHTE HESABI MI VAR?

Bu durum kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. Takipçileri "Elon Musk'un Twitter'da bir alt hesabı var" paylaşımlarıyla alay ederken, Musk'tan da konuyla ilgili esprili bir açıklama geldi.

https://twitter.com/elonmusk/status/1650610044067618816

Milyarder iş insanı, DogeDesigner isimli takipçisine "Benim olduğumu asla tahmin edemezsiniz!" notuyla cevap verdi. Söz konusu ekran görüntüsünde, Musk'un ikinci hesabının profil fotoğrafında bir çocuk yer aldığı görülüyor.

GİZLİ BİR INSTAGRAM​ HESABI DA VAR

Elon Musk'un bu tarz hareketleri pek şaşırtıcı değil. Zira daha önce de gizli bir Instagram hesabı olduğunu şu ifadelerle açıklamıştı:

"Benim bir kullan at twitter hesabım bile yok! Sevimsiz bir gizli Instagram hesabım var, böylece arkadaşlarımın bana gönderdiği bağlantılara tıklayabiliyorum."

Peki Elon Musk neden ikinci bir hesaba ihtiyaç duyuyor? Aslında bunun birçok sebebi olabilir. Açıklamasında da belirttiği gibi, özel mesajla gelen bağlantılara kendi hesabıyla tıklamak istemiyor. Çünkü bilgisayar korsanlarının özellikle ünlü isimleri, arkadaşlarını taklit ederek hacklemeye çalıştığı bilinen bir durum.

Bu nedenle ikinci bir hesap kullanmak istemesi pek de mantıksız sayılmaz.

Kaynak: Elon Musk-Twitter
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...