Tgrt Haber

Klasik PC kasası tasarımlarından sıkılanlar için Tesla Cybertruck görünümlü kasa üretildi

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Notebookcheck.net
27 Temmuz 2024 15:45 - Güncelleme : 27 Temmuz 2024 15:45
Klasik PC kasası tasarımlarından sıkılanlar için Tesla Cybertruck görünümlü kasa üretildi

Xyber, Tesla'nın Cybertruck kamyonetinin minyatür replikası şeklinde tasarlanan XPC Mini PC'yi tanıttı. Cihaz, AMD Ryzen 7 8845HS işlemci, 32 GB DDR5 RAM ve 1 TB M.2 SSD ile donatılmış olup, fiyatı ve çıkış tarihi gibi detaylar henüz belli olmadı.

Hong Kong merkezli Xyber isimli bir teknoloji şirketi, TeslaCybertruck​ hayranlarının hoşuna gideceği düşünülen yeni bir ürünü tanıttı: Xyber XPC Mini PC.

Xyber, klasik küp veya prizma tasarımlarını bir kenara bırakarak, Tesla'nın ikonik Cybertruck kamyonetinin minyatür bir replikası içine yerleştirilen XPC Mini PC'yi duyurdu.

XYBER XPC, CYBERTRUCK GÖRÜNÜMLÜ BİLGİSAYAR KASASI YAPTI

Taki Udon'un YouTube'da paylaştığı ve üreticinin Indiegogo sayfasında yer alan videoya göre Xyber XPC, sadece Cybertruck görünümünde değil, aynı zamanda çalışan kapılar, dönen tekerlekler ve bilgisayar açıldığında yanan ışıklarla gerçek bir replika olarak tasarlanmış.

Klasik PC kasası tasarımlarından sıkılanlar için Tesla Cybertruck görünümlü kasa üretildi - 1. Resim

PC, ön şokları içine yerleştirilmiş güç düğmesi sayesinde kamyonetin ön kısmına basarak açılıyor. Arka kapağın altında gizlenmiş bir DC jakı, USB 3.1 Type-A portu, HDMI 2.1 portu, iki USB 3.1 Type-C portu ve bir ses jakı bulunuyor. Altta da ikinci bir USB-A portu mevcut.

Klasik PC kasası tasarımlarından sıkılanlar için Tesla Cybertruck görünümlü kasa üretildi - 2. Resim

1 TB M.2 2280 SSD'ye sahip olan cihazda, AMD Ryzen 7 8845HS işlemci ve 32 GB DDR5 5600 RAM bulunuyor. Ayrıca 64 GB RAM ve 4 TB depolama kapasitesi seçenekleri de sunulacak. Bağlantı tarafındaysa Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.2 teknolojileri kullanılmış.

Xyber, Cybertruck temalı XPC Mini PC'nin fiyatını henüz açıklamadı. Cihazın hangi ülkelerde ve ne zaman satışa sunulacağı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Notebookcheck.net
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...