Tgrt Haber

Left 4 Dead 2, 14 yıl sonra çok önemli bir güncelleme aldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: gamerant
27 Ağustos 2023 15:25 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 15:27
Left 4 Dead 2, 14 yıl sonra çok önemli bir güncelleme aldı

Zombi oyunları arasında uzun yıllardır piyasada bulunan Left 4 Dead 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme, oyunun çıkışından yıllar sonra geliyor.

Valve’nin 2009’da piyasaya sürdüğü ve kısa sürede yükseliş yakalayan zombi oyunu Left 4 Dead 2, teknik sorunlar ve hataları gideren yeni bir güncelleme​ aldı.

Ancak bu güncelleme çok uzun yıllar sonra geldi. Valve​, serinin ilk oyunu Left 4 Dead 1’i, çıkışından iki yıl sonra hata düzeltmesi ve yeni içeriklerle güncellemişti. Left 4 Dead 2 için ise yeni güncellemenin 14 yıl sonra gelmesi oyunculara sürpriz oldu. Peki bu güncelleme ile neler değişti?

14 YIL SONRA YENİ GÜNCELLEME

Zombi temalı kooperatif FPS oyunu Left 4 Dead 2, çıkışından tam 14 yıl sonra yeni bir güncelleme aldı. Valve, oyunun hayranları tarafından hazırlanan The Last Stand isimli genişleme paketini resmi olarak destekledi ve ücretsiz olarak yayınladı.

The Last Stand, Left 4 Dead 2'nin orijinal haritası olan The Lighthouse'ı yeniden tasarlayan ve oyuna yeni silahlar, zombiler, diyaloglar ve başarımlar ekleyen bir moddu. Ancak Valve, modun yapımcılarıyla iş birliği yaparak bunu oyunun resmi bir parçası haline getirdi.

Güncelleme, ayrıca oyunun performansını ve kararlılığını artıran, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içeren bir yama da içeriyor. Oyunun Steam sayfasında güncellemenin tam detaylarını görebilirsiniz.

Left 4 Dead 2, 2009 yılında piyasaya sürülmüştü ve o zamandan beri milyonlarca oyuncu tarafından sevildi. Oyunun devamı niteliğinde bir Left 4 Dead 3'ün çıkıp çıkmayacağı ise hala belirsizliğini koruyor

Kaynak: gamerant

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...