Tgrt Haber

Leica kameralı Xiaomi MIX Fold 3 için tarih verildi: Katlanabilir ekranıyla piyasayı alt üst edecek

Editör: Okan Güleş / Kaynak: rozetked.me
05 Temmuz 2023 10:36 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 10:41
Leica kameralı Xiaomi  MIX Fold 3 için tarih verildi: Katlanabilir ekranıyla piyasayı alt üst edecek

Xiaomi, yeni nesil katlanabilir telefonu için geri sayıma geçti. Merakla beklenen Xiaomi MIX Fold 3 için tarih verildi, işte detaylar.

Katlanabilir ekranlı telefon alanında Samsung ile kıyasıya yarışını sürdüren Xiaomi​, MIX Fold 2'deki başarısını MIX Fold 3'te devam ettirmeyi amaçlıyor. 

Çinli firmanın yeni bir katlanabilir telefon​ piyasaya sürüp sürmeyeceği epey merak konusuydu. Neyse ki yetkili isimlerden beklenen haber geldi. 

MIX FOLD 3, AĞUSTOS​'TA GELİYOR

Xiaomi Grubu başkanı Lu Weibing, Çinli mikroblog sosyal ağ üzerinden yeni katlanabilir telefona ilişkin paylaşımda bulundu.

Kullanıcılardan epey yorum alan paylaşımda, MIX Fold 3'ün Ağustos ayında geleceği işaret edildi. Ayrıca Xiaomi'nin bu telefonu, firmanın Changping'in Pekin banliyösündeki yeni Akıllı Fabrikasında seri üretilen ilk cihaz olacak.

Öte yandan Xiaomi ürün müdürü gönderilere yapılan bazı yorumlara cevap verdi. Buna göre MIX Fold 3, daha ince ve dayanıklı olmasının yanı sıra, dörtlü Leica kamera kurulumu ile gelecek. Çinli üretici Leica ile ortaklığını 2022 Mayıs ayında yapmıştı. 

Kaynak: rozetked.me
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...