Tgrt Haber

Marvel's Spider-Man 2 ön siparişe açıldı: İşte Türkiye fiyatı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
16 Haziran 2023 11:46 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 11:48
Marvel's Spider-Man 2 ön siparişe açıldı: İşte Türkiye fiyatı

PlayStation 5 için özel olarak geliştirilen Marvel's Spider-Man 2 ön siparişe açıldı. Spider-Man 2 Türkiye fiyatı da belli oldu.

PlayStation 5​ kullanıcıları tarafından merakla beklenen Spider-Man 2'nin ön siparişleri açıldı. Sony Interactive Entertainment ve Insomniac Games işbirliğiyle geliştirilen oyun, 20 Ekim'de piyasaya sürülecek.

Spider Man 2 oyununun fiyatı, Standart sürümü için 799 TL, Deluxe sürümü için ise 899 TL olarak belirlendi. Serinin yıllardır büyük bir heyecanla beklenen devam oyunu, Marvel evrenindeki en ikonik kahramanlardan biri olan Örümcek Adam'ın maceralarını bir kez daha konsolda yaşama fırsatı sunacak.

MARVEL'S SPİDER-MAN 2 ÖN SİPARİŞTE

İlk Spider-Man oyunu, 2018 yılında piyasaya sürüldü ve büyük bir başarı elde etti. Oyun, PlayStation 4 platformu için özel olarak geliştirildi ve premium grafikleri, hikayesi ve oynanış mekanikleriyle oyuncuların beğenisini kazandı.

Oyun, Peter Parker karakterinin Örümcek Adam kostümünü giyerek New York City sokaklarında suçla savaşmasını konu alıyor. Oyuncular, serbest dolaşma mekaniği sayesinde New York'un manzaralarını keşfedebilmenin yanı sıra, yan görevleri tamamlayabiliyor ve kentteki suçla mücadelede görev alabiliyor.

Marvel's Spider-Man 2 ön siparişe açıldı: İşte Türkiye fiyatı

Geliştirici firma Insomniac Games ilk olarak 9 Eylül 2021 tarihinde serinin ikinci (Spider-Man: Miles Morales ile beraber üçüncü) oyunu olan Marvel’s Spider-Man 2‘yi resmi olarak duyurmuştu. Daha büyük ve dinamik bir açık dünya sunacak olan Spider-Man 2'de Peter ve Miles karakterleri arasında geçiş yapılabilecek.

Spider-Man 2, PlayStation 5 için özel olarak geliştirildi. Bu nedenle oyuncular, oyunun iki kat daha fazla büyüklükteki yeni haritasını ve üst düzey grafiklerini deneyimlemek için PlayStation 5 konsoluna sahip olmalı.

STANDART İLE DELUXE ARASINDAKİ FARK

Marvel's Spider-Man 2'yi PlayStation Store'dan ön sipariş verebilirsiniz. Standart Sürüm ile Deluxe Sürüm arasındaki farkları sıralamamız gerekirse;

Deluxe Sürüm ile birlikte Marvel’s Spider-Man 2 Peter için beş adet benzersiz kostüm, Miles için beş adet benzersiz kostüm, ilave fotoğraf modu öğeleri, 2 yetenek puanı ve ön siparşi teşvik öğeleri gibi ayrıcalıklar sunuluyor. Standart sürümde bunlar yok.

Kaynak: PlayStation Store, Derleyen: Ömer Faruk Doğan

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...