Tgrt Haber

Marvel's Spider-Man 2, PlayStation'a damga vurdu! God of War'un rekorunu kırdı

24 Ekim 2023 10:58 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 10:59
Marvel's Spider-Man 2, PlayStation'a damga vurdu! God of War'un rekorunu kırdı

Marvel's Spider-Man 2, yayınlanmasının ardından oyun dünyasında büyük ses getirdi. Serinin üçüncü eklemesi olarak çıkan oyun, ilk 24 saatinde 2,5 milyon kopya satarak God of War'un rekorunu kırdı.

Sony​'nin beklenen oyunu "Marvel's Spider-Man 2" çıkışının ardından sektöre adeta damga vurdu. İlk 24 saat içinde dünya çapında 2,5 milyon kopya satışı ile "En hızlı satan PlayStation Studios oyunu" ünvanı kazandı.

Böylece Spider-Man 2, 2022'de çıkan "God of War Ragnarök"un bir haftada 5 milyon kopya satarak elde ettiği birinciliği elinden almış oldu. Daha önce de "The Last of Us: Part II" üç günde 4 milyon kopya satış yaparak en hızlı satan PlayStation oyunu olmaya hak kazanmıştı.

2018 yılında yayınlanan ilk Spider-Man oyunu, ilk üç gününde 3,3 milyon satmıştı, Benzer şekilde, orijinal God of War da 3,1 milyon satış adedine ulaşmıştı. Sony'nin daha önce hiçbir oyununun 24 saatlik satış rakamını açıklamamış olması, Spider-Man 2'nin bu başarısını daha net gözler önüne seriyor.

Ayrıca, Insomniac stüdyosunun gelecekte "Spider-Man" serisinin üçüncü bir oyunu üzerinde çalıştığını ve aynı zamanda "Wolverine" oyunu geliştirdiğini belirttiği de haberin önemli bir ayrıntısı olarak karşımıza çıkıyor, ki bu Marvel oyunlarına ilgi duyan kullanıcıları için büyük bir heyecan kaynağı oluyor.

SPİDER-MAN 2 NE ANLATIYOR?

Orijinal Marvel's Spider-Man (2018) ile Marvel's Spider-Man: Miles Morales (2020) oyunlarının devamı niteliğinde olan Marvel's Spider-Man 2, serinin üçüncü eklemesi olarak kullanıcıları karşısına çıkıyor

Bu bölümde, Peter Parker ve Miles Morales, New York şehrini süper güçlü bireyler için bir avlanma alanına dönüştüren Avcı Kraven liderliğindeki özel bir milis de dahil olmak üzere birkaç yeni tehditle mücadele ederken kişisel yaşamlarında bir sonraki adımda ilerlemek için mücadele ediyor.

Kaynak: GameSpot

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...