Tgrt Haber

Efsane oyunun dönüşünü Rockstar Games duyurdu: Max Payne remake geliyor!

07 Nisan 2022 10:22 - Güncelleme : 07 Nisan 2022 10:50

2001 yılında çıkarılan ve zamanının efsane oyunlarından biri olan Max Payne’nin remake’i geliyor. Rockstar Games’in duyurduğu bu güzel haber oyun severleri heyecanlandırdı.

2000’li yıllara damga vuran ve hala birçok kişi tarafından oynanmaya devam eden Max Payne'nin remake’i geliyor. Max Payne hayranlarını heyecanlandıracak haber Rockstar Games tarafından açıklandı. Açıklamada, Max Payne 1 ve 2 birleştirilerek tek oyun olarak yeniden yapılacağı duyuruldu.

Oyun yapımcısı Remedy şirketinin üstlendiği projede, şu an konsept geliştirme aşamasında olunduğu kaydedildi.

“SABIRSIZLANIYORUZ”

Rockstar Games'in kurucusu Sam Houser, "Yıllar içerisinde Remedy ekibi inanılmaz bir hayran içeriği oluşturdu. Bu yeni versiyon için sabırsızlanıyoruz" dedi. Yapılan açıklamalarda oyunun ne zaman çıkacağına dair bir bilgi verilmedi. Efsane oyunun yeniden yapılması için gerekli bütçeyi Rockstar Games’in sağlayacağı öğrenildi.

Max Payne’nin remeka’i PC, PlayStation 5 ve XBox için uyumlu olacak şekilde üretilecek.

Efsane oyunun dönüşünü Rockstar Games duyurdu: Max Payne remake geliyor!

MAX PAYNE EFSANESİ

Max Payne ilk olarak 2001 yılında piyasaya sürülmüş üçüncü şahıs bir nişancı oyunudur. Oyunun geliştiricisi Finlandiyalı Remedy Entertainment üreticisi ise 3D Realms'di. Tek oyunculu bu oyun 2000'li yıllarda bir kült haline geldi. Oyun çıktıktan sonraki 5 yılda dünya genelinde 1.6 milyon adet sattı.

REMAKE NE DEMEK?

Remake kelimesi dilimizde “yeniden yapmak”  anlamına gelmekte olup, mana olarak yapılan güncelleme olarak algılansa da sıfırdan yapılan bir oyun anlamında da kullanıldığı görülmektedir. Remake her oyun türü için yapılması tercih edilmekte olan bir şey değildir. Pek fazla satışı olmayan bir oyundan ziyade çok satmış olan oyunlar için remake çok fazla tercih edilen bir yöntem.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...