Tgrt Haber

Meta, Facebook ve WhatsApp için Rekabet Kurulunun karşısına çıkacak

10 Ekim 2022 14:45 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 14:48
Meta, Facebook ve WhatsApp için Rekabet Kurulunun karşısına çıkacak

WhatsApp, Instagram ve Facebook'un ana şirketi Meta yarın ifade verecek. ABD merkezli şirket, Rekabet Kurulunun karşısına çıkacak.

İhlaller nedeniyle onlarca ülkede soruşturma altında kalan Meta​, bünyesinde barındırdığı ve Facebook​ ve WhatsApp​ için yarın Rekabet Kuruluna sözlü savunma verecek. Toplantı Meta Platforms Ireland Ltd. (Facebook Ireland Limited) , WhatsApp LLC ve Madoka Turkey Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti hakkında yapılacak.

META, SÖZLÜ İFADE VERERECEK

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Meta Platforms Inc. (eski unvanı Facebook Inc.), Meta Platforms Ireland Ltd. (eski unvanı Facebook Ireland Limited), WhatsApp LLC ve Madoka Turkey Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti. hakkında 4054 sayılı Kanun'un 6'ncı maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Sözlü savunma toplantısı, yarın saat 10.30'da RekabetKurulunda gerçekleştirilecek.

Toplantıya dinleyici olarak katılmak isteyenler, çevrim içi takip edebilecekler. Bu amaçla Rekabet Kurumunun internet sitesindeki yönlendirmelere uygun olarak, en geç toplantı saatinden yarım saat öncesine kadar katılım formunun doldurulması gerekiyor.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...