Tgrt Haber

Meta, Messenger için yepyeni özellikler duyurdu: İşte güncellemenin detayları!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Meta Blog
24 Ocak 2023 16:55 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 16:59
Meta, Messenger için yepyeni özellikler duyurdu: İşte güncellemenin detayları!

Eski adıyla Facebook yeni adıyla Meta olarak faaliyet gösteren teknoloji devi, Messenger için yeni gelecek özelliklerin duyurusunu yaptı. Uçtan uca şifreleme ve daha birçok faydalı yenilik kullanıma sunulacak.

Facebook, Instagram, WhatsApp​ ve Messenger​ gibi sosyal medya uygulamalarının çatı şirketi Meta​, sohbetleşme uygulaması Messenger için birçok yeniliği içeren önemli bir güncelleme duyurdu.

WhatsApp'ın en güvenli özelliklerinden uçtan uca şifreleme​, uzun yıllar sonra nihayet Messenger'a da geliyor. Bunun yanı sıra özelleştirmeyle ilgili yepyeni özellikler de güncellemenin içinde. İşte gelecek özelliklerin tamamı...

MESSENGER İÇİN YEPYENİ ÖZELLİKLER GELİYOR

Yeni güncelleme hem güvenlik hem de tasarım açısından Messenger'ı baştan tasarlayacak.

Uçtan uca şifrelemeye ek olarak Messenger, sohbet temaları, özel sohbet Emojisi ve Tepkileri, grup profil fotoğrafları, bağlantı önizlemeleri, AktifDurum ve Android balonları gibi yeni özelliklere kavuşacak.

Uygulamaya gelecek en önemli özelliklerden biri hiç şüphesiz uçtan uca şifreleme. WhatsApp'ta olduğu gibi üçüncü taraf kişiler hiçbir zaman Messenger'daki mesajlarınıza erişemeyecek.

Bağkantı önizlemeleriyle ise bir bağlantıya tıkladığınızda sizi nereye yönlendireceğini önceden gösterecek.

Meta, Messenger için yepyeni özellikler duyurdu: İşte güncellemenin detayları!

Aktif Durum isimli bir başka özellik ise, kullanıcıların sizin ne zaman aktif olduğunuzu görmenizi sağlayacak. Ancak bu özelliği isteğe bağlı olarak aktif edip kapatabilirsiniz.

Baloncuklar ile, yeni bir mesaj aldığınızda ysohbet baloncukları görülecek.

Güncellemeyle sunulacak bir başka özellikte Emoji ve Tepkilerin tam menüsünü görüntüleyebilir ve hızlı Tepkiler panelini özelleştirebilirsiniz. 

Kaynak: Meta Blog
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...