Tgrt Haber

MHP'li vekile karşı HDP'li vekili hacklediler

14 Ağustos 2015 18:37
MHP'li vekile karşı HDP'li vekili hacklediler

Ünlü Türk hacker grubu Ayyıldız Tim HDP Mersin Milletvekili Çilem Öz'ün sosyal medya hesabını ele geçirdi.

Hacker grubu Ayyıldız Tim Mersin Milletvekili Çilem Öz'ün Twitter hesabına el koydu. Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfası terör örgütü PKK tarafından hacklenmişti. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in ulaştığı bilgilere göre; Bu gelişmenin ardından hemen harekete geçen Ayyıldız Tim Çilem Öz'ün hesabına el koydu. 12 Ağustos Çarşamba günü ele geçirilen hesabın 14 Ağustos Cuma günü itibariyle halen Ayyıldız Tim'in kontrolünde olduğu görüldü. Çilem Öz'den konu ile ilgili bir açıklama gelmezken bu gelişmenin MHP'li Ataman'ın yaşadığı olaya karşılık olarak misilleme olduğu düşünülüyor.

Ayyıldız Tim geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir'in internet sitesini erişime kapatmıştı daha sonra PKK ve terör destekçisi olan sosyal medya hesaplarına da siber saldırı düzenleyen Ayyıldız Tim son olarak HDP'li vekil Çilem Öz'ü hacklemiş oldu. Son dönemde yaşanan terör olaylarına karşılık tüm ekiplerini harekete geçiren Ayyıldız Tim'in siber dünyada PKK ve destekçilerine karşı savaş başlattığı duyurulmuştu, bu gelişmenin ardından Çilem Öz'ün hesabının kontrolü halen Ayyıldız Tim'de bulunurken gelişmelerin ne yönde ilerleyeceği ise merak konusu oldu. Çilem Öz'ün hesabını ele geçiren Ayyıldız Tim'in görsel olarak; Kan Dökmeyi Seven Bir Millet Değiliz Ancak Söz Konusu Vatan İse Dünyanın Şah Damarını Keseriz' mesajı verdiği görüldü.

SİBER DÜNYADA DA SAVAŞ BAŞLADI

PKK ve terör yanlılarıyla siber dünyada savaştıklarını açıklayan Ayyıldız Tim'in önde gelen komutanları, 'Siber dünyada bizler sessiz nöbetçileriz, burada da hareket alanlarını daraltacağız ve istediklerini yapmalarına müsaade etmeyeceğiz. Yaşanan terör olayları bizleri de derinden yaralayıp üzüyor ama bizler görevimizin başında, ülkemiz ve milletimiz için bu tür siber saldırılara misliyle karşılık vereceğiz, bunun bilinmesini isteriz' açıklamasında bulundular.

TGRT Haber / Semih Bişkin

İşte HDP'li Çilem Öz'ün sayfasının son hali;

MHP'li vekile karşı HDP'li vekili hacklediler

MHP'li vekile karşı HDP'li vekili hacklediler

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...