Tgrt Haber

Microsoft duyurdu: İşte Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2023 21:45 - Güncelleme : 23 Mart 2023 21:54
Microsoft duyurdu: İşte Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar

Microsoft'un oyun platformu Xbox Game Pass için yeni oyunlar yolda. Söz konusu listede halihazırda erişime sunulan üç yapım bulunuyor.

Oyun şirketleri arasında rekabet devam ederken, kullanıcı odaklı abonelikler ile her ay birbirinden ilginç içerikler de sunuluyor. 

Bu alanda popülerlik yakalayan Xbox Game Pass için mart ikinci yarısına gelecek oyunlar belli oldu. İşte kütüphaneye eklenecek yeni oyunlar...

MART AYINDA GAME PASS'TE SUNULACAK OYUNLAR

Microsoft​'un paylaştığı listede, Mart sonuna kadar Xbox Game Pass'e eklenecek üç içerik yer alıyor. Bunlar arasından Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom erişime açılırken, MLB The Show 23 28 Mart, Infinite Guitars ise 30 Mart tarihinde kullanıcılar ile buluşacak.

Öte yandan Microsoft, platformda bulunan popüler yapımlara da destek sunmaya devam ediyor. Mart sonuna kadar Cities: Skylines – Hubs & Transport (22 Mart), The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate (28 Mart), Forza Horizon 5: Rally Adventure (29 Mart) DLC'lerinin erişilebilir olacağını belirtelim.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...