Tgrt Haber

Microsoft, Windows 10 kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınladı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Teknoixir
28 Ağustos 2022 12:40 - Güncelleme : 28 Ağustos 2022 12:42
Microsoft, Windows 10 kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınladı

Son olarak Windows 11 işletim sistemini piyasaya süren Microsoft, birkaç sene daha destek vereceğini söylediği Windows 10 için yeni bir güncelleme yayınladı. İşte hata düzeltmeleriyle gelen güncellemenin detayları…

Microsoft​, geçtiğimiz yıl yeni tasarımı ve çeşitli özelliklerle Windows 11​ işletim sistemini piyasaya sürdü. Şirket, yeni işletim sistemini milyonlarca kullanıcıya ulaştırırken, beş sene daha destek vereceği Windows 10​ içinde aylık güncellemelerini yayınlamaya devam ediyor.

Kısa süre önce Microsoft, Windows 10 işletim sistemi için KB5016688 yapı numaralı bir yazılım güncellemesi​ yayınladı. Söz konusu güncelleme işletim sistemini; Derleme 19042.1949, Derleme 19043.1949 ve Derleme 19044.1949'a yükseltti. Peki ne değişiklik yapıldı?

WINDOWS 10 KULLANICILARININ YÜKLEMESİ TAVSİYESİ EDİLDİ

Windows 10 tabanlı bilgisayarlar için güncellemenin yüklenmesini öneren Microsoft, yeni güncellemede bir sürü düzeltme, hata iyileştirmeleri gibi önemli dokunuşlar yaptı. İşte o değişikliklerin tamamı:

  • Lisans sorunları nedeniyle bazı oyunların yüklenememesine neden olabilecek bir sorun giderildi
  • Arama uygulamasındaki liste simgelerinin rengini etkileyen bir sorun çözüldü
  • Bir cihazı kapatırken veya yeniden başlatırken 0x1E hatasıyla sonuçlanabilecek sorun giderildi
  • Microsoft Edge'in IE modunu kullanırken yanıt vermemesine neden olan bilinen bir sorun giderildi. Söz konusu sorun, kullanıckullanıcının iletişim kutusuyla etkileşime girmesini de eının iletişim kutusuyla etkileşime girmesini de kullanıcının iletişim kutusuyla etkileşime girmesini de engelliyordu
  • Bazı durumlarda abonelik aktivasyonunun başarısız olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.

Sizler de Windows 10 tabanlı bilgisayarlarınızı daha sorunsuz kullanmak istiyorsanız, ayarlardan son gelen güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

Kaynak: Teknoixir
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...