Tgrt Haber

Microsoft, Windows 11’deki yoğun CPU kullanım hatasını kabul etti… İşte geçici çözümü!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
22 Haziran 2023 17:39 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 17:40
Microsoft, Windows 11’deki yoğun CPU kullanım hatasını kabul etti… İşte geçici çözümü!

Microsoft, yakın zamanda yayınladığı bir güncellemede aşırı CPU kullanımıyla ilgili şikayetler alıyordu. Bu şikayetlerin ardından durumu kabullenen teknoloji devi, bir sonraki güncelleme çıkana kadar geçici bir çözüm önerdi.

Windows işletim sistemi için en son sürüm Windows 11​. Microsoft​ şu anda Windows 10 için özellik güncellemelerini sonlandırırken, tüm yenilikler sadece Windows 11’e gelmeye devam edecek.

Geçtiğimiz günlerde de teknoloji devi yeni bir güncellemeyi Windows 11 sistemi için yayınlamıştı. KB5026372 yapı numaralı güncelleme​ bazı kullanıcılardan epey şikayet aldı. Bunlardan biri yoğun CPU kullanımıydı ve Microsoft bu hatayı kabul etti.

YOĞUN CPU KULLANIMI İÇİN GEÇİCİ ÇÖZÜM

Kullanıcıların yaşadığı sorunun farkında olduğunu, KB5026372 yapı numaralı güncellemede yüksek CPU tüketimi olduğunu belirten Microsoft, çok yakında yeni bir güncelleme yayınlayacağını söyledi

Microsoft, Windows 11’deki yoğun CPU kullanım hatasını kabul etti… İşte geçici çözümü!

Buna ek olarak şimdilik sorun yaşayan kullanıcılara da geçici çözüm önerisi verildi.

Eğer sizler de Dosya Gezgini’nin belirli kısımlarını kullanırken CPU’da fazla kullanım fark ederseniz veya takılma gibi sorunlar olursa geçici çözüm olarak bilgisayarınızı kapatıp açmanız gerekiyor.

Gelişmiş Güvenlik Ayarları iletişim kutusunda geçerli erişim izinlerini kontrol etmeye çalışmasından kaynaklı bu sorun, bir sonraki güncelleme ile çözüme kavuşacak.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...