Tgrt Haber

Microsoft’tan jest: Xbox Game Pass için yüzde 96 indirim

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
16 Kasım 2023 09:33 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 09:34
Microsoft’tan jest: Xbox Game Pass için yüzde 96 indirim

Microsoft, oyun platformu Xbox Game Pass aboneliği için beklenmedik adım atarak fiyatı yüzde 96 oranında indirdi.

Oyun​ platformu Xbox Game Pass​, tıpkı Steam ve Epic Games gibi binlerce oyunu içerisinde barındırıyor. Kullanıcılar Game Pass aboneli olması halinde bazı oyunlara ücretli bazı oyunlara ücretsiz erişebiliyor.

Artan fiyatları nedeniyle Xbox Game Pass’in abonelerinde küçük da olsa düşüş vardı. Ancak Microsoft​ geçici de olsa bu duruma el attı ve 159,99 TL’lik Game Pass aboneliğini sadece 5,99 TL’ye düşürdü.

GAME PASS ABONELİĞİ 5,99 TL’YE DÜŞTÜ

Microsoft’un Game Pass servisi için fiyatlar ardı ardına artmışken, şimdi ilk zamanlarının bile altında bir fiyatla karşımıza çıktı. Microsoft, 159,99 TL olan Game Pass PC fiyatı için yüzde 96,9 gibi kaçınılmaz bir indirim​ yaptı.

Ancak bu indirimin sürekliliği olmadığını belirtelim. Ne yazık ki Game Pass için indirim fırsatından mevcut kullanıcılar yararlanamayacak. Yeni gelen aboneler ise ilk 1 ay 5,99 TL’den bu platformu kullanabilecek.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...