Tgrt Haber

Midjourney ile fotoğraf üretimi yapılan internet sitesi herkese açıldı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Tgrthaber.com
22 Ağustos 2024 13:36 - Güncelleme : 22 Ağustos 2024 13:37
Midjourney ile fotoğraf üretimi yapılan internet sitesi herkese açıldı

Midjourney, artık herkesin erişimine açık olan yeni bir internet sitesini ve geçici ücretsiz deneme sürümlerini tanıttı. Şu ana kadar Midjourney ile fotoğraf üretimi, yalnızca Discord üzerinden yapılabiliyordu. Artık doğrudan tarayıcı üzerinden de yapılabilecek.

Midjourney​ resmi internet sitesine erişim, geçtiğimiz hafta Discord​ üzerinden daha önce en az 10 farklı görsel üreten kullanıcılar için açılmıştı. Ancak bugün itibarıyla bu hizmet herkesin kullanımına sunuldu.

Ayrıca Midjourney geçici bir süreliğine ücretsiz deneme sürümlerini de başlattığını duyurdu. Yeni site kullanıcı dostu ve sade bir arayüze sahip olup, üretilen görseller üzerinde bölgesel düzenlemeler yapma imkanı tanıyor.

Görsellerin belirli bölümlerine ekleme yapılmasına imkan da tanıyan bu site, Midjourney'in paylaştığı videoda tanıtıldı.

MIDJOURNEY V6.1 DE TANITILDI

Midjourney, internet sitesinin herkese açmasının yanında, kısa bir süre önceV6.1 sürümünü tanıttı. Şirket, V6.1'in "görüntü kalitesini, tutarlılığı ve metin üretimini büyük ölçüde iyileştirdiğini, yeni yükseltme ve kişiselleştirme modelleriyle birlikte geldiğini" belirtti.

Midjourney V6.1 daha akıllı, daha hızlı ve daha net görseller üretebiliyor. Ayrıca el, kol ve bacak üretiminde önceki sürümlere kıyasla belirgin bir iyileşme sağlıyor, ince detayları daha başarılı bir şekilde işliyor ve piksel bozukluklarını azaltarak genel kaliteyi artırıyor.

MIDJOURNEY NEDİR?

Midjourney, yapay zeka​ tabanlı bir görsel üretim platformudur. Kullanıcıların metin açıklamalarına dayanarak yüksek kaliteli görseller oluşturmasını sağlayan Midjourney, özellikle sanatsal görseller üretme konusunda çok güçlü ve kullanıcılara çeşitli görsel stiller ve düzenleme seçenekleri de sunuyor.

Midjourney ile fotoğraf üretimi yapılan internet sitesi herkese açıldı - 1. Resim

MIDJOURNEY NASIL KULLANILIR?

Midjourney kullanmak için:

  • Discord'a kaydolup oturum açın.
  • Sonrasında Midjourney'e kaydolun ve Midjourney Discord kanal davetini kabul edin.
  • #newbies kanalına girin ve /subscribe yazın.
  • Sonrasında Midjourney planını seçin
  • Artık Discord üzerinden görseller üretmeye başlayabilirsiniz. (Bu işlemi Midjourney'in internet sitesinde de yapabilirsiniz)

Midjourney ile fotoğraf üretimi yapılan internet sitesi herkese açıldı - 2. Resim

MIDJOURNEY ÜCRETSİZ Mİ? NE KADAR?

Midjourney ücretli bir uygulamadır. Yıllık aboneliklerde Temel Plan (Basic Plan) aylık 8 dolardan başlıyor, ayda ~200 görüntü oluşturmaya izin veriyor. Aylık abonelik alındığında ise bu miktar 10 dolara çıkıyor.

Öte yandan aylık abonelikte ücret 60 dolara kadar çıkıyor. Bu durumda yapay zeka tarafından oluşturulan ~1.800 görüntü elde edilebiliyor.

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...