Tgrt Haber

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını sevindiren gelişme: Yeni özellikten ilk görüntüler geldi

Editör: Okan Güleş / Kaynak: WABetainfo
28 May 2023 16:05 - Güncelleme : 28 May 2023 16:09
Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını sevindiren gelişme: Yeni özellikten ilk görüntüler geldi

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni bir özellik daha geliyor. Söz konusu özellik görüntülü görüşmeler için çok önemli bir yeniliği getiriyor. Bu özellik ile Meet, Zoom ve Skype'da rakip olacak.

Meta'nın mesajlaşma platformu WhatsApp​'ı hemen hemen hepimiz kullanıyoruz. İlk amacı sadece mesajlaşma olan bu uygulama, zamanla daha da gelişerek sosyal medya uygulamalarına benzmeye başladı.

Fakat bu kadarıyla da sınırlı kalmıyor, zira yeni test edilen özellik WhatsApp'ın artık; Google Meet, Skype ve Zoom gibi platformlara da rakip olacağını gösteriyor.

WHATSAPP'TA EKRAN PAYLAŞMA DÖNEMİ BAŞLIYOR

Wabetainfo'nun haberine göre WhatsApp'ta artık ekran paylaşma dönemi başlıyor. Peki bu özellik tam olarak ne anlama geliyor?

WhatsApp, Android​ uygulamasında sesli ve görüntülü aramaları iyileştirmek için çalışmaya devam ediyor. Android için WhatsApp beta 2.23.10.4 güncellemesinde cevapsız aramaların rengiyle ilgili değişiklikler getiren WhatsApp, şimdi de kullanıcıların görüntülü arama sırasında ekranlarını kolayca paylaşmalarına olanak tanıyan yeni bir özelliği test ediyor.

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını sevindiren gelişme: Yeni özellikten ilk görüntüler geldi

Söz konusu yenilik WhatsApp Beta Android uygulamasında ortaya çıktı. Paylaşılan görüntülerde özelliğin nasıl çalışacağını görebiliyoruz. Kullanıcı bu özelliği kullanmak istediğinde ekran paylaşımı için yetkilendirme istenecek, bunun kabul edilmesinden sonra ise göstermek istediğiniz bir içeriği görüşme sırasında karşı tarafa gösterebileceksiniz.

Kaynak: wabetainfo
Derleme: Okan Güleş/ tgrthaber.com.tr

 

Kaynak: WABetainfo

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...