Tgrt Haber

Mortal Kombat 1 Türkiye’de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 14:58 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 15:00
Mortal Kombat 1 Türkiye’de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı

Efsanevi dövüş oyunlarından Mortal Kombat 1, geçtiğimiz aylarda geri döndü. Oyun, Türkiye dahil birçok ülkede ön siparişe açıldı. İşte fiyatı.

Geçtiğimiz aylarda duyurusu yapılan ve tanıtım fragmanları yayınlanan Mortal Kombat 1​ için satın alım süreci başladı.

Warner Bros, efsanevi dövüş oyunu için Türkiye’de PlayStation Store’da ön siparişleri açtı. Peki fiyatı ne kadar? İşte detaylar.

MORTAL KOMBAT 1, PS STORE’DA ÖN SİPARİŞE AÇILDI

MK1, iki farklı versiyon ile geliyor. Bunlardan biri Standart Edition diğer ise Premium Edition. Premium sürüm, kullanıcılara daha genişletilmiş bir sürüm olarak geliyor ve ek dövüşçüler yer alıyor.

Fiyata gelecek olursak Mortal Kombat 1’in Standart Edition versiyonu 1399 lira, Premium Edition ise 1999 lira olarak açıklandı.

Mortal Kombat 1 Türkiye’de ön siparişe açıldı: İşte fiyatı

Ön sipariş veren oyuncular, 18/21 Ağustos arasında PlayStation 5 ve Xbox Series’de yapılacak beta testlerine erkenden erişim şansına sahip olacak.

Son olarak oyunun çıkışı ise 19 Eylül’de gerçekleşecek. Xbox ve PlayStation'a ek olarak, oyun Nintendo Switch ve PC'de de satın alınabilecek.  

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Turgut11 Ağustos 2023 22:44

Crackli oyunlardan devam.

Sonraki Haber Yükleniyor...