Tgrt Haber

Musk'tan Zuckerberg'e gönderme: 'Threads'i kendisi bile kullanmıyor'

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Business Insider
01 Kasım 2023 14:07 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 14:08
Musk'tan Zuckerberg'e gönderme: 'Threads'i kendisi bile kullanmıyor'

Elon Musk, Meta'nın Twitter'a (X) rakip olarak çıkardığı Threads uygulaması üzerinden Mark Zuckerberg'e gönderme yaptı. Musk, katıldığı bir yayında Threads'i Zuck'un bile kullanmadığını savundu.

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki gerilim sürüyor. İki milyarder son olarak 'kafes dövüşü' yapacaklarına dair iddialarla gündeme geldi, hatta Musk dövüşten önce ameliyat olması gerekebileceğini söylediğinde iş iyice ciddiye binmişti ancak böyle bir karşılaşma gerçekleşmedi.

Daha önce Twitter​ olarak bilinen X platformunun sahibi Elon Musk, Meta CEO'su Mark Zuckerberg'e bu sefer 'Threads' üzerinden yürüdü. Zuckerberg'in Twitter'a rakip olarak çıkardığı Threads​ uygulamasını kendisinin bile kullanmadığını iddia etti.

'KENDİ UYGULAMANI KULLANACAKSIN'

Business Insider'ın haberine göre Elon Musk, ABD'li podcast üreticisi Joe Rogan'ın son yayınına konuk oldu. Rogan'ın, Threads'in günümüzde çok az kişi tarafından kullanılmasını kastederek platformu 'hayalet bir kasabaya' benzetmesinin üzerine, Musk şu sözleri sarf etti:

"Haklısın, evet. Korkutucu derecede sessiz. Yani anlatmaya çalıştığım, Zuck, kendisi bile bir paylaşım yapmıyor. Kendi uygulamanı kullanman lazım."

https://twitter.com/joerogan/status/1719429158999097405

Business Insider'da yer alan bilgiye göre Zuckerberg, iddia edildiği gibi hiç paylaşım yapmıyor değil. Ancak Musk kadar sık, birkaç saatte bir gönderi yayınlamadığı doğru. Meta CEO'sunun Threads profili incelendiğinde, en son beş gün önce platformu kullandığı gözüküyor. Haftada birkaç paylaşımla yetinen Zuckerberg, aynı zamanda takipçilerinin yorumlarına da yanıt vererek etkileşim kuruyor.

Bu arada Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Threads'in önümüzdeki iki yıl içinde 1 milyar kullanıcıya ulaşacağını belirtti. Uygulamanın şu anda 100 milyona yakın kullanıcısı olduğuna işaret eden Zuckerberg, platformu milyarlarca kişilik bir açık konuşma uygulaması olarak düşündüğünü vurguladı.

Kaynak: Business Insider

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...