Tgrt Haber

NBA 2K24'ün oynanış videosu yayınlandı: ProPLAY teknolojisi ile gerçeğinden ayırt edilemiyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: 2K Games
16 Ağustos 2023 16:04 - Güncelleme : 16 Ağustos 2023 16:17
NBA 2K24'ün oynanış videosu yayınlandı: ProPLAY teknolojisi ile gerçeğinden ayırt edilemiyor

2K Games, 9 Eylül'de tüm platformlarda çıkış yapacak NBA 2K24'ün oynanış videosunu paylaştı. Oyunda kullanılan teknoloji şimdiden bekleyenlerini heyecanlandırdı.

Gelişen teknoloji oyun​ sektöründe de etkisin fazlasıyla gösterdi. Son teknolojiyi en kısa zamanda oyunlarına uyarlayan şirketlerden 2K Games, ProPLAY teknolojisi ile NBA​ 2K24'ün oynanış seviyesini bir adım daha öteye taşıdı.

9 Eylül'de tüm platformlarda çıkış yapması beklenen NBA 2K24'ün demo videosu, piyasasya çıkmadan bekleyenlerine gösterildi. Öyle ki demo videosu bile şimdiden heyecanı en üst düzeye taşıdı.

NBA 2K24'ÜN OYNANIŞ VİDEOSU PAYLAŞILDI

NBA 2K24" demo videosu, esas olarak yeni ProPLAY teknolojisi ile donatılmış oyunu gösteriyor. İddiaya göre oyunun teknolojisi tarafından yönlendirilen "oyun ekranı ve oyuncu eylem simülasyon derecesi oldukça şaşırtıcı."

2K Games'in en son ProPLAY teknolojisi oyundaki oyuncuların hareketlerini büyük ölçüde geliştirirken, hareket ve ince ifadeleri ortaya çıkarmak için de gelişmiş grafikler sunuyor. Özellikle koşma, pas verme ve smaç gibi hareketleri gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız.

"NBA 2K24" 8 Eylül'de Steam'den başlayarak tüm platformlarda satışa çıkacak.

Kobe sürümü PS5 ve Xbox X|S, Switch, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilecek.

Kaynak: 2K Games

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...