Tgrt Haber

Netflix abonelik iptali! Telefon ve bilgisayardan netflix nasıl iptal edilir 2022?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Eylül 2022 10:08 - Güncelleme : 13 Eylül 2022 11:20
Netflix zam sonrası abone kaybediyor

Son zamanlarda aboneliklerde ciddi bir düşüş yaşayan Netflix, yeni bir zam ile gündemde. Vatandaşlar tarafından araştırılan Netflix üyelik ücreti 2022! Netflix iptal edildikten sonra tekrar alınabilir mi? Netflix hesabı ne zaman kapanır? Güncel Netflix fiyatları! konularına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Netflix zam sonrası abone kaybediyor

Popüler yayın devi Netflix, yayınladığı film, dizi ve belgesellerle ilgi odağı oldu. Ancak son zamanlarda yaptığı zam haberleriyle Netflix, abone kaybı yaşadı. Son olarak Nisan ayında zam yapan Netflix, henüz 1 yıl bile olmadan ülkede abonelik​ ücretlerine yine zam yaptı. Peki, Netflix ne kadar oldu? Netflix üyeliği nasıl iptal​ edilir? 

TELEFONDAN NETFLIX İPTALİ NASIL YAPILIR?

Akıllı telefonunuzda Netflix uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.

Sağ üst köşede, hesap sayfasına gidin.

Web tarayıcın açılacak ve açılan hesap ayarları penceresinde "Üyelik ve Ödemeler' başlığı altında bulunan 'Üyeliği İptal Et' düğmesine basın.

Karşınıza gelen ekranda 'İptal İşlemini Tamamla' düğmesi ile, üyelik iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

NETFLIX ÜYELİĞİNİ İPTAL EDİNCE NE OLUR?

Netflix   Hediye Kartı veya promosyon bakiyenizin bitimi sonrası iptal edilebilr. İptal isteğinizden sonra, Netflix Hediye Kartınızda veya promosyon bakiyenizde kalan hizmet süreniz kadar Netflix'i kullanabilirsiniz. Bakiyeniz bittikten sonra ise Netflix kullanıma kapanacaktır. 

NETFLIX ABONELİK ÜCRETİ​ 2022! 

Nisanda gelen zam sonrası sırasıyla fiyatlar 37,99 TL, 57,99 TL ve 77,99 TL'ye çıkmıştı. Bugün yapılan zam sonrası temel paket 45,99 TL, standart paket 69,99 TL ve özel paket 93,99 TL oldu

NETFLIX İPTAL EDİLDİKTEN SONRA TEKRAR ALINIR MI?

Netflix hesabı iptal edildikten sonra tekrar açılabilir. Netflix oturumunu yeniden başlatmak için Netflix'te oturum açın ve çocuk profili hariç herhangi bir profilden "Üyeliği Yeniden Başlat" öğesini seçin. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...