Tgrt Haber

Netflix, aradığı kanı buldu… Aboneler katlanarak artıyor!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Antenna
24 Ağustos 2023 12:24 - Güncelleme : 24 Ağustos 2023 12:25
Netflix, aradığı kanı buldu… Aboneler katlanarak artıyor!

Netflix’in tüm dünyada uyguladığı yeni stratejisi işliyor. Akış devinin şifre paylaşımını yasaklamasının ardından abonelerde artış gözlemlendi.

Netflix​, kaybedilen aboneleri geri kazanmak için çeşitli stratejiler uyguladı.

Akış devi platformda daha fazla vakit geçirilmesi için mobil uygulama alanına girerken, bunu yakında televizyonlara taşıyacağını da açıklamıştı. Ancak görünüşe bakılırsa Netflix, aradığı kanı bulmuş gibi. Kaybedilen abonelerin yeniden geri kazanıldığı son verilerde açıkça gösteriliyor.

NETFLİX’İN ŞİFRE PAYLAŞIMINI ENGELLEMESİ İŞE YARADI

Neflix’in son zamanlara damga vuran en dikkat çeken stratejisi, kesinlikle şifre paylaşımını engellemesi oldu. Bu kararın ardından dünyanın dört bir yanında hayata geçirilen şifre paylaşımını engelleme, beraberinde çok fazla abone kaybı yaşanmasına da neden oldu.

Ancak bu kayıplar çok sürmedi. Son verilere göre Netflix’in hesap paylaşımını sona erdirme politikası, aboneler için kapıyı yeniden açtı.

Antenna tarafından sunulan veriler, yayın platformunun temmuz ayında 2,6 milyondan fazla yeni kullanıcı aldığını ortaya koyuyor. Bu, Haziran ayında görülen yeni kullanıcı zirvesine eklenen çok önemli bir değer.

https://twitter.com/AntennaData/status/1694336864956678319?s=20

Sonuç olarak Netflix’in hesap paylaşımına son verme fikri, okları tersine çevirmiş olabilir. Zira şirket bu değişiklikle istediğini aldı ve hedefine ulaştı.

Peki sizler Netflix şifre paylaşımının engellenmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

Kaynak: Antenna
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...