Tgrt Haber

Netflix, reklamlı abonelik için tarih verdi: Fiyatı da belli oldu, işte bu ülkelerde başlıyor

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
14 Ekim 2022 09:32 - Güncelleme : 14 Ekim 2022 09:33
Netflix, reklamlı abonelik için tarih verdi: Fiyatı da belli oldu, işte bu ülkelerde başlıyor

Reklamlı abonelik sistemiyle daha uygun dizi-film keyfini izleyicilerle buluşturacak Netflix, uygun fiyatlı tarifesi için tarih verdi.

Netflix​, uzun zamandır konuşulan reklamlı abonelik sistemini bir an önce başlatmak için sabırsızlıkla bekliyor. Kaybettiği milyonlarca aboneyle zarara uğrayan şirket, daha uygun fiyatlı abonelik sistemiyle yeniden eski günlerine dönmek istiyor.

Daha önce Netflix'in reklam​ katmanlı paketi hakkında birçok detay ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Netflix, reklamlı aboneliği ne zaman ve hangi ülkede başlatacağını açıkladı. 

REKLAMLI NETFLIX ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR

Film-dizi akış platformu Netflix, merakla beklenen reklamlı abonelik için kasım​ ayını gösterdi. Şirket tarafından yapılan açıklamada,  "Netflix'in daha düşük fiyatlı reklam destekli planı olan Basic with Ads'i Kasım ayında kullanıma sunmaktan heyecan duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı. Bu bağlamda reklamlı Netflix 3 Kasım'da başlayacak.

Netflix, reklamlı abonelik için tarih verdi: Fiyatı da belli oldu, işte bu ülkelerde başlıyor

3 Kasım'da başlayacak reklam katmanlı plan, ne yazık ki ilk başta sınırlı sayıda ülkede kullanıma sunulacak. Bu ülkeler arasında şimdilik; ABD, Kanada, Avustralya, Brezilya, Fransa, İtalya, Almanya, Japonya, Kore, Meksika, İspanya ve Birleşik Krallık bulunuyor.

Ayrıca Netflix, reklam destekli paketin mevcut paketler ve üyeleri etkilemeyeceğini belirtirken, Reklamlı Temel paketin mevcut reklamsız Temel, Standart ve Premium paketlere ek olacağını kaydetti.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Artan fiyatlar, izleyicileri artık Netflix'ten uzaklaştırmış durumda. Buna karşılık daha uygun fiyatlı olacak reklamlı Netflix, ABD'de 6,99 dolardan sunulacak. Bu, 9,99 dolara nispeten daha az cep yakacak. Türkiye için ise şimdilik fiyatlandırma bilinmiyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...