Tgrt Haber

Neflix'in reklamlı aboneliğinden yeni gelişme: Her içerikte olmayacak

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
22 Ağustos 2022 09:40 - Güncelleme : 22 Ağustos 2022 09:44
Neflix'in reklamlı aboneliğinden yeni gelişme: Her içerikte olmayacak

Bir süredir reklamlı abonelik üzerine çalışan Netflix'in, yeni abonelik sisteminde nasıl bir reklam göstereceğine dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Yeni sızıntı, uygun fiyatlı abonelik için önemli bir gelişmeyi gösteriyor.

Netflix​, bir süredir yeni abonelik sistemi için çalışma yapıyor. Özellikle şirketin abone kaybedip liderliği de Disney​'e kaptırması bu konuda epey etkili oldu. Netflix, mevcut abonelerinin yanı sıra eskilerini de tekrardan kazanmak için bazı stratejiler uygulamaya başladı. Bunlardan biri de reklamlı abonelik sistemi...

Şirketin reklamlı abonelik sistemiyle ilgili üst üste gelişmeler gündeme gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda Bloomberg, reklamlı katmanla ilgili yeni bir bilgiyi daha aktardı

TÜM İÇERİKLER REKLAMLI OLMAYACAK

Bloomberg tarafından sunulan raporda, Netlix'in yeni orijinal film-dizi ve çocuk içeriklerinde reklamların yer almayacağı bilgisi bulunuyor. Daha açık bir cümleyle Netflix, kendi yapımlarında ve çocuk içeriklerinde reklam göstermeyi düşünmüyor. 

Şu anda reklamlı abonelik için kesin bir şey söylenemezken, en azından bu gelişme çocuklar için ve Netflix yapımı projelerde reklamsız bir deneyim yaşanabileceğini gösteriyor. Bu sayede diğer yapımların da reklamlardan alacağı olumsuz endişeler biraz da olsa hafifleyecektir.

2023'TE BAŞLAYABİLİR

Netflix, son on yıl içerisinde en çok kayıp verdiği bu dönemde reklamlı abonelik ile yarasını sarmayı amaçlıyor. 2023'te sunulması beklenen yeni abonelik sistemi, daha uygun fiyatıyla yeniden abone artışında önemli rol oynayabilir. 

Kaynak: The Verge
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...