Tgrt Haber

OMIX X6 tanıtıldı: Şık tasarım, uygun fiyat, üst düzey özellikler bir arada

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2024 17:02 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 17:02
OMIX X6 tanıtıldı: Şık tasarım, uygun fiyat, üst düzey özellikler bir arada

OMIX, yeni akıllı telefon modeli X6'yı tanıttı. Şık tasarımı, 90Hz ekran yenileme hızı, üçlü arka kamera gibi özellikleriyle dikkat çeken telefon fiyatıyla da öne çıkıyor.

OMIX yeni akıllı telefon​​ modeli X6 ile kullanıcıları karşısına çıktı. Şık ve minimalist bir tasarımla piyasaya çıkan model, tasarımı kadar fiyat​ / performans segmentinde sunduğu güçlü özellikleriyle de dikkatleri çekiyor.

OMIX X6 ÖZELLİKLERİ

OMIX X6'nın 6,78 inç büyüklükteki IPS ekranı, 2460x1080 piksel (FHD+) çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı desteği sunuyor. Ekranda bir adet nokta çentik tasarımına yer veren cep telefonu, 32 Megapiksel değerindeki selfie kamerasını da burada bulunduruyor.

OMIX X6 tanıtıldı: Şık tasarım, uygun fiyat, üst düzey özellikler bir arada - 1. Resim

Arka tarafta 50 Megapiksel + 5 Megapiksel + 2 Megapiksel olmak üzere üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan OMIX X6, hem 1080p modunda hem de 720p modunda 30 FPS'lik videolar kaydedebiliyor. Çift hoparlörlü ses sistemi bulunuyor. Dahili depolama alanı 128 GB olarak açıklanırken, 12 GB RAM (6 GB RAM + 6 GB sanal RAM) yer alıyor.

OMIX X6 tanıtıldı: Şık tasarım, uygun fiyat, üst düzey özellikler bir arada - 2. Resim

Cam arka kapağıyla premium bir hissiyat vaat eden akıllı telefon, NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojisi sayesinde de temassız ödeme ve kablosuz veri aktarımını mümkün kılıyor. 5000 mAh'lık pil gücünün yanında 18W hızlı şarj desteğiyle kutudan çıkıyor, güvenliği ise parmak izi ve yüz tanıma özelliği ile sağlanıyor.

OMIX X6 tanıtıldı: Şık tasarım, uygun fiyat, üst düzey özellikler bir arada - 3. Resim

OMIX X6'nın diğer özellikleri arasında şunlar bulunuyor:

  • Hoparlör: Var
  • 3.5mm kulaklık girişi: Var
  • WLAN: Var
  • Bluetooth: 5.0
  • GPS: Var
  • FM Radyo: Var
  • USB: USB Type-C 2.0
  • Sensörler: Parmak izi (yana monteli), ivme ölçer, jıroskop,yakınlık,pusula, ışık sensörü

OMIX X6 FİYATI

OMIX X6, KDV ve yasal ücretler dahil olmak üzere 7 bin 999 TL fiyat etiketine sahip. Firmanın internet sitesi üzerinden sipariş verilebilen akıllı telefon yalnızca "Grafit" renk seçeneğiyle bulunuyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...