Tgrt Haber

One UI 5.1 alacak Samsung modeller belli oldu: İşte büyük güncelleme bu telefonlara gelecek!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: softpedia
17 Ocak 2023 10:30 - Güncelleme : 17 Ocak 2023 10:35
One UI 5.1 alacak Samsung modeller belli oldu: İşte büyük güncelleme bu telefonlara gelecek!

Henüz birkaç ay önce One UI 5'i piyasaya süren Samsung, hız kesmeden bir sonraki büyük sürüm için de çalışmalara başladı. Yeni yazılım için çok fazla detay paylaşılmazken, güncellemeyi alacak modellerin listesi ortaya çıktı.

Yazılım güncellemelerinde sektörün lider isimlerinden Samsung​, birkaç ay önce düzenlediği lansman ile One UI 5'i tanıttı ve güncellemeyi de cihazlarına sundu. 30'un üzerinde telefon yeni özelliklerle ve Android 13 tabanlı güncellemeyi alırken, gözler bir sonraki One UI 5.1 sürümüne çevrildi.

Samsung, One UI 5'i dağıtırken bir yandan da One UI 5.1'in üzerine çalışıyor. Kısa süre önce Galaxy Watch 5 güncellemesinde mobil cihazlar için geliştirilen One UI 5.1'in sürüm notlarında varlığı doğrulandı. Peki güncelleme hangi modellere ne zaman gelecek?

ONE UI 5.1 NE ZAMAN VE HANGİ TELEFONLARA GELECEK

One UI 5.1'in çıkış tarihi ve diğer detayları henüz Samsung tarafından açıklanmadı. Fakat 1 Şubat'ta tanıtılacak yeni amiral gemisi Galaxy S23​'lerin, One UI 5.1 ile kutudan çıkması bekleniyor. Dolayısıyla Samsung'un da bu tarihe kadar güncellemeyi hazır hale getirmesi gerekiyor.

Galaxy S23 kutudan çıkar çıkmaz One UI 5.1'i çalıştıracğı için, diğer cihazların da güncellemeyi Şubat ayı itibariyle alması bekleniyor. One UI 5.1 her ne kadar daha duyurulmasa da güncellemeyi alacak modeller şimdiden belli oldu. Sammobile'e göre One UI 5.1 bu telefonlara kesin olarak gelecek:

One UI 5.1 alacak Samsung modeller belli oldu: İşte büyük güncelleme bu telefonlara gelecek!

  • Galaxy S20
  • Galaxy S21
  • Galaxy S22
  • Galaxy Z Flip
  • Galaxy Z Flip 5G
  • Galaxy Z Flip 3
  • Galaxy Z Flip 4
  •  Galaxy Z Fold 2
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Fold 4
  • Galaxy Z Fold 3

Yukarıda yer alan amiral gemisi telefonlar OneUI5.1'i kesin olarak alacak. Güncellemenin resmi olarak duyurulmasının ardından listeye onlarca yeni model daha eklenecek. Zira şu anda öne çıkan liste muhtemelen güncellemenin ilk etapta ulaşacağı modelleri ortaya koyuyor.

One UI 5.1 ile gelecek yenilikler ise şimdilik ne yazık ki belli değil. Android tabanlı One UI 5'te Samsung pek çok yeniliği kullanıcılara sunarken, 5.1 sürümünde muhtemelen hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler ağırlıklı olacaktır diye tahmin ediyoruz.

Kaynak: softpedia

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...