Tgrt Haber

One UI 5.1 güncellemesi sevilen Samsung modeli için yayınlandı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
13 Haziran 2023 14:34 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 14:36
One UI 5.1 güncellemesi sevilen Samsung modeli için yayınlandı

Samsung’un yeni arayüz güncellemesi One UI 5.1, şirketin bütçe dostu modeli için yayınlandı. Android 13’ü temel alan güncelleme, yepyeni özelliklerle geliyor.

Yeni arayüz güncellemesi One UI 5.1 ile karşımıza çıkan Samsung​, yeniliklerle dolu bu sürümü desteklenen modellerine en erken sürede ulaştırıyor. Halihazırda Android 14 için de çalışmalar sürerken, mevcut modellere One UI 5.1’in bir an önce sunulması için çalışmalar sürüyor.

Bu bağlamda şirketin bütçe dostu bir modeli daha One UI 5.1 güncellemesine kavuştu. 2021’de piyasaya sürülen ve ülkemizde de kullanıcıların beğenisini kazanan Galaxy M12, Android 13​ tabanlı One UI 5.1 güncellemesini alan şanslı modeller arasına katıldı.

ONE UI 5.1, GALAXY M12 İÇİN ÇIKIŞ YAPTI

1.3 GB boyutunda ve M127NKOU5DWF1 yapı numarasına paketlenen güncelleme​, Galaxy M12 için Haziran 2023 güvenlik yamasıyla geliyor. Önümüzdeki haftalarda diğer ülkelerdeki kullanıcılar da bu güncellemeyi OTA ile alacak.

One UI 5.1 güncellemesi sevilen Samsung modeli için yayınlandı

Samsung'un uygun fiyatlı akıllı telefonu Galaxy M12, One UI 5.1 güncellemesini aldı. Bu güncelleme ile birlikte cihazın performansı ve güvenliği iyileştirildi. Ayrıca bazı yeni özellikler de eklendi. Örneğin, cihaz artık Google Mesajlar uygulamasını varsayılan SMS uygulaması olarak kullanabiliyor. Ayrıca, kamera uygulamasında yeni modlar ve filtreler de mevcut.

Sizler de güncellemeyi almak için Ayarlar > Yazılım güncelleme > İndir ve yükle seçeneklerini takip edebilirsiniz. Güncellemeyi yapmadan önce cihazınızın şarj seviyesinin yeterli olduğundan ve internet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun.

Kaynak: Sammobile

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...